nlc.hu
Trend

Nyári fejfedők

Fel a kalappal! – 30 trendi fejfedő, mert nincs még vége a nyárnak

A nyár utolsó heteiben is számíthatunk még kánikulára, a napszúrás és a káros UV-sugarak elleni védekezésben pedig a fejfedők is elengedhetetlenek. Ha még nincs, azért, ha bővítenéd a gyűjteményed, akkor azért: íme, 30 szuper nyári kalap, sapka és napellenző az aktuális kollekciókból.
Asztali virág csendélet szívvel és szalmakalappal

Szalmakalapok

A szalmakalapok a nyár nagy klasszikusai. Lehetnek elegánsak, bohémek vagy épp vagányak, keskenyebb vagy szélesebb karimájúak, natúr vagy élénk színűek. Egészen biztosan találsz közöttük a stílusodhoz és az arcformádhoz passzolót. 

Szalmakalapok
Megnézem
Összes kép (8)

Vödörsapkák

A vödörsapkák – más néven halászsapkák vagy szafarikalapok – a 90-es évek végén, 2000-es évek elején voltak utoljára annyira felkapottak, mint idén nyáron, amikor reneszánszát éli az Y2K stílus. A jellegzetes fazon a paletta jóformán minden színében és mintás változatokban is trendi. 

Vödörsapkák
Megnézem
Összes kép (8)

Baseball-sapkák

A baseball-sapkák soha nem mennek ki a divatból és minden évszakban aktuálisak. Persze léteznek kimondottan nyári verzióik, de olyanok is, melyeket akár egész évben hordhatsz.

Baseball sapkák
Megnézem
Összes kép (8)

Napellenzők

Bár a fejtetőt a napellenzők jellegüknél fogva nem óvják a naptól, azon ha csak az arc árnyékolása a cél, kiváló szolgálatot tehetnek a sportos vagy épp sikkes napellenzők is. 

Napellenzők
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top