nlc.hu
Trend

Smink igazolványképhez

Íme a smink, amivel garantáltan tökéletesre sikerül az igazolványképed!

Utazás előtt állsz és útlevélre van szükséged? Így sminkelj, hogy örömmel mutogasd évekig az igazolványképet!
Tökéletes smink igazolványképhez

Akár útlevél, akár személyi, ha igazolványképről van szó, szinte lehetetlen küldetés olyan képet csinálni, amivel TÉNYLEG elégedett vagy. És nem csak rámondod, hogy jó lesz, mert már túl ciki lenne egy tizedik fotót is csináltatni. De persze ez nem a te hibád, hiszen készülsz, mindent megteszel, hogy a haj-smink szuper legyen. 

Csakhogy ezek a fotók specifikus sminket kívánnak – a különböző tippek tengerében pedig könnyen elveszhetsz. Egy TikTok-felhasználó azonban végre megtalálta a tökéletes verziót. Georgia Barratt videója pedig futótűzként terjedt a neten, és sorra kreálták újra a TikTokerek a sminket. Az eredmény pedig magáért beszél – bár tény, hogy nem a világ legegyszerűbb sminkje. Számos lépésből áll, illetve jó néhány termékre lesz szükséged, de persze simán a saját forrásaidhoz igazíthatod a folyamatot. Mi most csak az alapot mutatjuk meg. 

@georgia.barratt

Reply to @petassnym yes I’ve got as it was on repeat the whole way through #xyzbca #beauty #makeup

♬ original sound – georgia barratt

A szemöldök mint 0. lépés 

Ahhoz, hogy rendesen megmaradjon a szemöldököd formája, érdemes úgy általában is ezzel indítanod a sminkelést. Az igazolványképhez lamináld a szálakat géllel vagy szappannal, majd formázd hibátlanra egy szemöldökceruza segítségével. 

Alapozz jól! 

Mindenképpen primerrel kezdd a folyamatot, hiszen ezzel garantáltan makulátlan lesz a végeredmény. Ezután jöhet az alapozó, majd a korrektor. Utóbbit a szemed belső zugába, illetve a külső sarkába vidd fel, mindig felfelé irányuló mozdulatokkal. (A korrektorra később szükség lesz, ne tedd messzire!) 

Dupla bronzosítás

Szintén felfelé húzva oszlassa el krémes bronzosítót az arccsontodon, az állkapcsod vonalán és az orrnyergeden. Ugyanezt a terméket használd a szemeden is szemhéjfesték gyanánt. Közben tégy egy gyors kitérőt a szemed alatti korrektorhoz: rögzítsd púderrel. Ezután folyékony pirosítóval emeld ki az orcád, de figyelj rá, hogy az arccsontod tetejéig húzd ki a pírt. Jöhet a második réteg bronzosító! Ezúttal egy por állagú termékre lesz szükséged, amit ugyanoda vigyél fel, ahová a krémes verzió került. 

Megemelt hatás 

A felfelé mutató ecsetvonásokra azért van szükség, hogy általa optikailag elérd ugyanazt a hatást, amit másoknak a ráncfelvarrás nyújt. Most jön vissza a képbe a korrektor, hogy mindezt bebiztosítsd. A bronzosító és a pirosító után a korrektorral húzz egy-egy határozott vonalat az arccsontod alá és oszlasd el felfelé és kifelé. 

Az utolsó simítások

Egy folyékony tus segítségével húzz cicavonalat a szemeden, megnyújtva annak formáját. Majd jöhet a műszempilla, amit a szemed sarkába helyezz el, hogy hangsúlyozd a cicaszemeket. Végül kontúrozd az ajkaid és a dús hatásért szájfénnyel fejezd be a művet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top