nlc.hu
Trend

Heves vita az utcán bikiniben sétáló nő miatt

Bikiniben sétált az utcán, gyalázkodó kommenteket kapott

Heves vitákat váltott ki a közösségi oldalon a bikiniben flangáló nő.

Egy nő heves vitát váltott ki az interneten, miután lefilmezték, amint egy szűk, fekete tangás bikiniben sétál az utcán. A bikinis nő, akit Vallettában, Málta fővárosában vettek észre, bikniben, tornacipőben és hátizsákban gyalogolt.

Az egyik helyi Facebook-csoportban közzétett videó több mint ezer hozzászólást indukált, akik azon vitatkoztak, hogy helytelen-e bikiniben sétálni az utcán. Sokan tiszteletlennek tartották a tettét: “Tedd, amit akarsz, ez egy szabad világ, de tartsd tiszteletben a törvényeinket… vannak helyek bizonyos ruháknak” – mondta az egyik. Hm, mintha csak Magyarországon volnánk…

„Ez rendben van a strandon, de nem a mi történelmi, tiszteletreméltó fővárosunkban” – dühöngött egy másik.

„Teljesen szégyenletes” – tette hozzá egy harmadik.

Mások azonban nem sértődtek meg, hogy a nő bikiniben lépett az utcára. „Nem látok semmiféle katasztrófát, valószínűleg rohanva jött ki a strandról” – mondta az egyik a nő védelmében.

„Más országokban vannak nagyobb problémák” – kommentálta valaki más.

A Malta Independent szerint az ország Büntetőtörvénykönyvének 338. cikkének (q) pontja kimondja, hogy enyhe bűncselekménynek minősül, ha valaki nyilvános helyen illetlenül van felöltözve vagy meztelen.

Egyébként a megoldás egyszerű: vannak olyan bikinik, amelyeket simán hordhatunk az utcán. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad.

bikinis nő hátulról

Képünk illusztráció, az eredeti fotó a yahoo oldalán tekinthető meg

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top