nlc.hu
Trend

Ganxsta Zolee, a Magyar Honvédség arca

Ganxsta Zolee lesz a Magyar Honvédség arca

A Keresztanyuban is játszó rapper nagyon tiszteli a magyar katonákat.
Ganxsta Zolee

Zana Zoltán, alias Ganxsta Zolee a fogadott kisfiával látogatást tett a tatai dandárnál Lőrincz Gábor dandártábornok, az alakulat parancsnokának meghívására. A találkozó célja egy baráti és professzionális kapcsolat kialakítása volt a dandár és a Keresztanyu című sorozatban játszó, népszerű rapper között, amely a jövőben nem csak az alakulat népszerűsítésére, hanem a toborzási program aktívabbá tételére is irányul – számolt be Facebook-oldalán a MH 25. Klapka György Lövészdandár.

Az együttműködés kialakításának szempontjából kiemelten fontos volt, hogy Ganxsta Zolee személyesen is megismerhesse a tatai dandár életét, mindennapi tevékenységét, beszélhessen az ott szolgáló katonákkal és részletes képet kaphasson a dandár által üzemeltetett technikai eszközök és a rendszeresített fegyverek teljes köréről.

A rapper a nap folyamán megtekintette a laktanya létesítményeit, majd az alakulatnál rendszeresített kézifegyvereket, haditechnikai eszközöket, többek között a BTR-80 páncélozott szállító harcjárművet, a D-20-as vontatott ágyútarackot, a Gidrán többcélú moduláris páncélozott harcjárművet, a Leopard 2A4HU harckocsit és a PzH 2000 HU önjáró tüzérlöveget is.

A látogatás egy jó hangulatú ebéddel zárult, melynek során átbeszélték a jövőbeni együttműködés részleteit is. 

Kiemelt kép: részlet a Keresztanyu c. sorozatból, RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top