nlc.hu
Trend

Arcápolási trükkök

Elárulta arcápolási trükkjeit a nő, aki 10 évet letagadhatna a korából

Három egyszerű trükköt ajánlj a bőrápolási guru a fiatalos arcbőrért.
Arcát krémező nő a tükörben

Dunát lehet rekeszteni azokkal a kozmetikai termékekkel, amelyek a fiatalos, feszes és ránctalan arcbőr ígéretével csábítják a vásárlókat. Az más kérdés, hogy mennyire hatékonyak ezek a készítmények.

Egy önjelölt bőrápolási guru a TikTokon osztotta meg az arcápolási rutinját, miután a kommentelők nem hitték el, hogy a 20 évesnek – vagy még fiatalabbnak – kinéző nő valójában 30 éves. Az Isabelle nevű nő szerint a bőrápolás 80 százalékát az életmód teszi ki, és aki fiatalos bőrt szeretne, azoknak ezeket a trükköket-praktikákat ajánlja:

  1. Ne használj normál törölközőt az arcodra! A hagyományos törölközők túl durvák, baktériumok lehetnek rajtuk, ezért inkább válassz kimondottan arcra való darabot vagy papírtörlőt. Ő egy mikroszálas termékre esküszik.
  2. Ne mosd a zuhany alatt az arcodat, mert irritálhatja a bőrt! A testre- vagy hajra való termékek beszívódhatnak a bőrödbe, arról nem is beszélve, hogy a víz mindig túl forró. Inkább a kagylónál, hűvös vagy szobahőmérsékletű vízzel mosd meg az arcodat.
  3. Figyelj arra, hogy milyen pózban alszol! Ha az oldaladon fekszel, ráncok alakulhatnak ki az arcodon, ezért a nő szerint nincs mese, „tanulj meg a hátadon fekve aludni”.
@isabelle.lux Lifestyle is like 80% of the skincare game honestly - little habits at home really add up🙏🏼 #reverseaging #mcdonaldshacks #antiaging #skincare101 ♬ original sound - Isabelle Lux ⚡️ Skincare

A netezők szerint Isabelle tényleg nagyon fiatalnak tűnik, bár egyesek azzal vádolták, hogy csak a filterek miatt néz ki így. „Ez a legjobb bók, mikor az emberek azt mondják, filtert használsz, pedig csak a gyönyörű arcbőröd miatt ragyogsz” – vágott vissza a fiatal nő.

(Mirror)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top