nlc.hu
Trend

2022 legmenőbb Halloween jelmezei

Ezek lesznek az idei év legmenőbb halloweeni jelmezei

Nem tudod még, minek öltözz be idén Halloweenkor? Segítünk!

Ideje eldönteni, milyen jelmezben érkezel az idei halloween-buliba! Rengeteg a választási lehetőség, így gyakorlatilag bárki bőrébe belebújhatsz, de ha igazán menő szeretnél lenni, akkor mutatjuk, minek érdemes ezúttal beöltöznöd. Egyéni jelmezötleteink is vannak, viszont arra az esetre is készültünk, ha esetleg a barátaiddal vagy a szerelmeddel szeretnétek koordinálni a halloweeni szetteket.

Wednesday Addams

Wednesday egy igazi klasszikus, idén viszont kilép az örökzöld státuszból, és aktuálisan trendi lesz belőle. Mindez pedig a Netflixnek köszönhető: a Wednesday című sorozat még idén ősszel debütál (igazán, a streaming csatorna kihagyta a halloweeni premier ziccerét, és majd csak november 23-án érkezik az Addams-lány). Ráadásul Wednesday bőrébe bújni elképesztően egyszerű: csupán egy fehér galléros fekete ruhára lesz szükséged, és arra, hogy két copfba font a hajad. Ha kifejezetten sötét külsőt szeretnél, akkor vállalj be egy fekete rúzst is!

Halloweeni jelmezötletek

Fotó: Matthias Clamer/Netflix

Wanda Maximoff

A WandaVízió után a Doctor Strange 2-ben Wanda teljesen átment Skarlát boszorkányba, ami tökéletesen passzol a halloweeni parához. Ezt elég sokan gondolják hasonlóan, ugyanis havonta 50 ezren keresnek rá a Google-ön a „Skarlát boszorkány jelmez”-kulcsszavakra. Ehhez azért nem teljesen tudsz csak a gardróbodból felöltözni. Be kell szerezned Wanda ikonikus fejpántját, egy vörös palástot, illetve piros ruhát. Tökéletesítenéd a szettet? A piros bőrtop, esetleg fűző igazán wandássá teszi majd a jelmezt.

Halloweeni jelmezötletek

Fotó: Fórum Hungary

Eddie Munson

2022 sorozata egyértelműen a Stranger Things volt, a legnépszerűbb karakter koronáját pedig kétségkívül Eddie Munson viseli. Persze pasiknak is hibátlan választás a D&D-rajongó rockersrác, de nőként is simán átváltozhatsz a Hellfire Club vezetőjévé. Főleg, mert rengeteg, a klubtagok pólójának mintáját viselő felső kapható manapság férfi és női részlegen egyaránt. Ha az megvan, akkor már csak a szaggatott fekete farmer, bőrkabát és az arra felhúzott farmermellény – és persze, ha hosszú a hajad, érdemes begöndöríteni is.

Halloweeni jelmezötletek

Fotó: Netflix

Sárkányok háza

Bármelyik Targaryennek beöltözhetsz idén A Sárkányok házából, és garantáltan senki nem lesz nálad vagányabb. Mindössze egy platinaszőke parókára, valamint hosszú, fekete köpenyre lesz szükséged, és persze az sem árt, ha játékkardot csatolsz az oldaladra vagy ha feldobsz egy plüss-sárkányt a válladra.

Halloweeni jelmezötletek

Fotó: HBO

Elvis és Priscilla

Elvis és Priscilla Presley biztosan nagyon népszerű lesz, köszönhetően az idei nyár legnagyobb zenés filmjének, az Elvisnek. Priscilla 60-as éveket idéző külsejéhez elég egy miniruha, meg az, hogy el tudd készíteni az évtized ikonikus frizuráját. Elvishez pedig egy fekete bőr overallra lesz szükség, a pasid haját pedig hátra kell zselézni.

Halloweeni jelmezötletek

Fotó: InterCom

Barbie és Ken

Jövőre még menőbb lesz Ken és Barbie (hiszen nyáron érkezik a Barbie film), de már idén is megvillanthatod a Barbiecore-stlíusodat. Mégpedig AZOKNAK a Margot Robbie-Ryan Gosling képeknek köszönhetően. Akár neon árnyalatokban pompázó görkoris outfitről, akár pink cowboy szettről legyen szó, simán összeöltözhettek a legikonikusabb plasztik párnak.

Halloweeni jelmezötletek

Fotó: MEGA/Getty Images

Eufória

Az Eufória második évada az év elején jött ki, ezért abszolút megvan az ürügy arra, hogy a barátnőiddel extra csillogó sminkben, feszülős, 2000-es éveket idéző szabású, élénk színű ruhákban parádézzatok a halloweeni buliban. Csak osszátok le egymás közt a szerepeket, és ki-ki próbálja a leginkább kihozni magából a saját karakterét.

Sanderson-nővérek

Miért öltöznétek be szimplán csak boszorkánynak, ha lehetnétek a Hókusz pókusz nővérei is? Pláne, hogy majdnem 30 évvel az eredeti film bemutatója után szeptember 30-án a Disney+-on debütál a folytatás. Ez kifejezetten a hármas csoportoknak működik, ahhoz pedig, hogy megkülönböztessétek magatokat egymástól, elég ha a hajszínetek lesz más: vörös, szőke és fekete, akárcsak a Sanderson-bosziknak.

Halloweeni jelmezötletek

Fotó: Matt Kennedy/Disney

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top