nlc.hu
Trend

Herceg Erika a személyiségéről

Herceg Erika: „Megosztó személyiség vagyok”

Tisztában van vele, hogy nem szereti mindenki.

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Herceg Erika ül be az X-Faktor megszokott mentorgárdájába. A legtöbben nem ismerték, hiszen főleg Oroszországban és Ukrajnában ért el sikereket, ám az elmúlt időszakban sokak kedvence lett. Na, nem az előválogató alatt, mert ott még nagyon sok kritikát kapott. Azóta viszont megismerték az emberek: egy szerethető, őszinte karakter, aki szeretne továbbra is mentorként tevékenykedni.

Herceg Erika

Fotó: RTL

„Valahol én is hibás vagyok – kezdte Szabados Áginak adott interjúját Herceg Erika. – Én sem szerettem volna azt az Erikát, aki az előválogatókon voltam néha.”

„Én megosztó személyiség vagyok. Az én személyiségem mindig olyan volt. Engem vagy szeretnek, vagy nem, nincsen köztes állapot. Ezért vagyok ott, ahol vagyok. Ezért vagyok még mindig közszereplő, és én ezt felvállalom. Nem vagyok dollár, hogy mindenkinek tetsszem” – vallotta be az előadó.

Korábban arról is beszélt, hogy szeretne lakást vásárolni Budapesten és szívesen foglalkozna tehetséggondozással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top