nlc.hu
Trend

Katie Price újabb mellnagyobbító műtétje

Katie Price 16. alkalommal is kés alá feküdt, Nagy-Britannia legnagyobb melleire vágyik

A 44 éves modell egy belgiumi klinikán műtette meg ismét a melleit.
Katie Price

Katie Price ismét kés alá feküdt, mert az a célja, hogy neki legyenek a legnagyobb mellei Nagy-Britanniában. A 44 éves glamour modell a 16. mellnagyobbító műtétén esett át egy belgiumi klinikán.

A fotók tanúsága szerint az ötgyermekes anyuka mosolyogva lépett be a klinikára, egyáltalán nem mutatta az operáció előtti idegesség jeleit, lazán csevegett zöld szabadidőruhájában a kórház előtt.

„Katie hatalmas, 2120 CC-s implantátumokat kap – árulta el egy, a sztárhoz közel álló forrás. – Ő akarja a legnagyobb melleket az országban, és ezek minden bizonnyal elindítják őt a cél felé vezető úton.”

A modell egyelőre titokban tartja a műtét eredményét. Vasárnap egy Insta-sztoriban jelentkezett be, és úgy tűnt, pihen a beavatkozás után. A testét azonban nem mutatta meg, melleit a mellkasára simuló hosszú fürtjeivel takarta el.

Katie Price anno Jordan néven futott mint glamour modell. Háromszor volt házas – elvette például Peter Andre is, igen, ő az az énekes, akinek a Mysterious girlt „köszönhetjük” –, legutóbb Kieran Haylerrel 2013-ban házasodott össze egy viharos, két hónapos románc után. 2018 májusában szakítottak, miután a férfi állítólag megcsalta.

„Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy a férfiak jelentik a bukást az életemben. Millió százalékban” – jelentette ki korábban a modell, aki saját bevallása szerint szerelemmániás volt, milliókat költött a kapcsolataira, mert szüksége volt a megerősítésre. „Az összes drámám, a csődöm – minden a férfiak miatt van. Mindig a férfiak” – mondta Katie Price, aki eladta a jeggyűrűjét, hogy fizetni tudja a harmadik válását.

(The Sun)

(Kiemelt kép: Instagram/Katie Price)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top