nlc.hu
Trend

Meglepő átalakulás

Felismerhetetlenné vált egyetlen hajvágástól

Joshua Santiago borbély beutazza az Egyesült Államokat, és ingyenes hajvágást kínál hajléktalanoknak. Az egyik videója elterjedt egy férfi hihetetlen átalakulását követően.
fodrászat

Joshua Santiago az elmúlt hét évben folyamatosan utazott az Egyesült Államokban, és ingyenes hajvágást kínált hajléktalanoknak mobil fodrászatán, az Empowering Cuts-on keresztül. Kisteherautóját azért rendezte be, hogy munkáján kívül biztonságos menedéket nyújtson az utcán élők számára olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint tévé és vécé – írja a Mirror.

Joshua megosztotta ingyenes átalakításairól készült videóit a TikTokon, amelyek több mint háromszázezer követőt gyűjtöttek össze számára. Videói általában több tízezer megtekintést generálnak, de egy bizonyos bejegyzést több mint hatmilliószor láttak egy férfi felismerhetetlen átalakulása nyomán.

“Néha a legkedvesebb emberek, akikkel találkozol, tetoválásokkal vannak borítva, és olykor a legelőítéletesebbek vasárnaponként templomba járnak” – mondta arról, hogy még mindig hajlamosak vagyunk a látszat után ítélni.

A régóta utcán élő férfi rakoncátlan szakálla eltakarta a fél arcát, fakó haja pedig csak nőtt-nőtt, mire Joshua hajvágógépével leborotválta csakúgy, mint a szemöldökét. Mindkettő alól tetoválások bukkantak elő.

A bejegyzéshez több mint ezer megjegyzés érkezett. Többen azt mondták, hogy megérintette őket Joshua munkája, mások hozzátették, hogy az illető tíz évvel megfiatalodott. Van, aki így kommentált: “A hajvágás valóban megváltoztathatja az ember jövőjét.Teljesen más embernek tűnik. Jó, hogy segítettél neki.”

Joshuha csak ennyit válaszolt: „Ez a férfi már jó ideje hajléktalan volt, nem volt lehetősége ápolni a külsejét. De most nagyon örült, hogy a tetoválásai újra látszanak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top