nlc.hu
Trend

Telt ajkak sminkkel

Így sminkeld egyszerűen és gyorsan extra teltre a szád

A túlhúzott kontúrceruza ideje a múltté, ezzel a technikával ezerszer jobban jársz!

Hogy mi a titka a telt ajkaknak? Hát, általában annyi, hogy a) így születtél, b) van pénzed szájfeltöltésre vagy c) megtanultad a Kylie Jenner-féle túlkontúrozott száj technikáját. Bár tegyük hozzá, hogy utóbbi esetben nincs az a smink, ami Kylie ajkait eredményezi, ahhoz sajnos a b) opcióra is szükséged van. Vagyis volt eddig. Most ugyanis egy olyan új TikTok-trend kezdett el terjedni, ami minden eddiginél dúsabb, teltebb ajkakat eredményez!

Az ovális kontúrozás meghozza azt az eredményt, amire eddig csak vágyakoztál, ráadásul soha, semmilyen sminktechnika nem volt még ennyire egyszerű. Hogy pontosan mit kell tenned? Kontúrceruza segítségével egy kört rajzolni a szádra, kiemelve annak vonalait, mely által a felső ajkad azonnal teltebbnek fog tűnni.

@asyouwantbabe

Vraie révélation 👄 IG: axellagostini #lips #ovallining #overlining #overlininglips #ovalips #overlips #overlipliner #overlinednedlips #lipcombo #lipstutorial #overlipmakeup

♬ video games. – 𝚂𝚃

Nem meglepő módon a világmegváltó trendet több, mint 63 millióan nézték meg – az eredeti videót pedig, amit Axelle Agostini TikTokernek köszönhetünk, 11,3 millióan. Mindez pedig bizonyítja, hogy nem vagy egyedül akkor, amikor egy picit dúsabb ajkakra vágysz. A módszer pedig tényleg nagyon könnyű, már mutatjuk is, mit kell tenned!

Kylie Jenner arca

Kylie Jenner ajka (fotó: Profimedia)

Egyetlen dologra lesz szükséged: egy szájkontúrceruzára, ami színében passzol a szád árnyalatához. Ezután fedd le korrektorral a területet, majd jelöld ki a határait annak, ahová az ovális formát rajzolni fogod. Tegyél apró vonalakat a szád legmagasabb pontjához, illetve az alsó ajkad közepére. Majd húzd meg a kört a szád közepén a két vonal oldalait összekötve. Ezután menj át egy hasonló színű rúzzsal a szád teljes vonalán, ezzel egyúttal elsatírozva a középső kontúr vonalait. Extra telt hatásért tegyél szájfényt arra a területre, ahol a kör volt. És voilá: máris filter (és filler) nélküli Kylie Jenner-ajkaid vannak!

@helinndoski

Fuller Lips Hack using! Stop OVER-lining and start OVAL-lining! Using the @makeuprevolution IRL Lip Creme & Definer #IRLLip #makeuprevolution

♬ original sound – Helin Doski

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top