nlc.hu
Trend

Egy tanárnő szettjei

Meglepő dolgot viselt ez a tanárnő az óráján

Egy középiskolai tanár rengeteg rajongót szerzett azzal, hogy minden nap megmutatja aktuális szettjét az interneten.
tanárnő divat

Olivia Moon több ezer követőt gyűjtött össze a TikTokon divatos ruháiról készült videóival, és azzal, hogy belátást enged a mindennapi iskolai élet kulisszák mögé. Ám egy alkalommal olyasmit viselt, ami még rajongóit is meglepte – írja a The Sun.

Hétfőtől péntekig mutatta be különféle darabjait, például barna bőrnadrágot, színes szoknyát és leopárdmintás farmert. Pénteken azonban egy meglehetősen terjedelmes fekete elemet adott a megjelenéséhez. Kiderült, hogy ez egy hamis babapocak, amit a testére szíjazott.

@msmoonteaches NOT ME PRETENDING TO TEACH💀 featuring pregnancy belly #whatiwouldwearasateacher #teacher #highschool ♬ cola - user19192570443

Az első csodálkozás után a kommentelők is rájöttek, hogy ez voltaképp teljesen normális kiegészítője aznapi öltözékének, hiszen a terhességről tanította a diákokat. Mindentől függetlenül özönlöttek a kommentek. Valaki azt írta: “Bárcsak lenne motivációm, hogy mindennap így öltözzek a munkához.” Egy tanárszakos egyetemista pedig: “Ó, jövő ősszel tanár leszek, és ezek a ruhák nagyon inspirálnak.”

Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top