nlc.hu
Trend

Bernáth Odett influenszer szerint fontos, hogy a fehérneműk passzoljanak egymáshoz

Rázúdult a népharag a tiktokkerre, mert passzol egymáshoz a bugyija és melltartója

Egy röpke megyjegyzést tett csak fehérneműjére az influenszer, mégis sokan betámadták öltözködési szokása miatt.

Bernáth Odettet bő 336 ezren követik a TikTokon, a népszerű influenszernek imádják outfit videóit és minden mást is, ami divatozási szokásaival kapcsolatos. Most mégis úgy tűnik, kihúzta a gyufát, mikor megjegyezte, elképzelhetetlen számára, hogy fehérmenűi és zoknija ne passzoljanak egymáshoz. Vészhelyzet esetén ugyanis szerinte kellemetlen lenne, ha a kórházban derülne fény a turpisságra.

Bernáth Odett tiktokker

Fotó: TikTok/odettbernath

„Herótot kapok tóle, ha nem egyforma a bugyi, zokni és a melltartó. Ezt anyukám nevelte belém, mert ha valamikor valamilyen baleset történne, jönnének a mentők és levetkőztetnének, kellemetlen lenne. Anyu nővér volt régen és mondta, hogy mindig furán néztek, ha egy nőn nem egyforma volt a fehérnemű.” – osztotta meg Odett követőivel szokásának okát.

Kijelentésére azóta záporoznak a csodálkozó kommentek, köztük jó pár egészségügyi dolgozó is furcsának találta a kijelentést. „Nővérke vagyok, soha nem figyeltem őket! Ez szomorú… rajtam sincs mindig egyforma szett!” – írta egyikük, mely kijelentéshez hasonlót immár tucatjával találunk a posztjánál. „Én nem tudom, 10 éve vagyok nővér, én soha nem figyeltem, milyen fehérnemű van a betegen. Én a munkámat hajtom végre pontosan, a kollégáimmal együtt.” – kommentelte szintén egy nővérként dolgozó követője.

Bár azzal kevesen értettek egyet, hogy a nem passzoló fehérneműkre furcsán néznének az ápolók, azt többen megjegyezték, a tiszta és szakadásmentes alsónemű valóban olyan dolog, amire fazon- és színfüggetlenül illene figyelnie mindenkinek. Néhányan pedig nemcsak, hogy kommenteltek, de saját videót is gyártottak, reflektálva Odett szavaira.

Persze nem mindenki tartotta ilyen felháborítóan az influenszer kijelentését. Sokan védelmükbe vették, mondván, nekik is hasonlót tanított az anyukájuk, vagy írták, hogy szintén fontosnak találják magukra nézve, ha figyelnek a fehérneműk egyezőségére.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top