nlc.hu
Trend

73 éves TikTok modell

69 évesen kezdte modellkarrierjét, ma már sokaknál kiveri a biztosítékot

Az idős modell állítólag a sztereotípiák ellen küzd.

A 73 éves Colleen Heidemann, aki 69 évesen kezdte modellkarrierjét, a TikTok-oldalán csapott le kritikusaira, akik azt mondták, elbűvölő ruhái nem a „korának megfelelőek”. A modell az idősebbekről szóló sztereotípiák ellen harcol azáltal, hogy videókat oszt meg edzési rutinjairól, fotózásairól és lenyűgöző ruháiról.

Az egyik tavalyi videóban Colleen különféle fürdőruhás fotókat osztott meg magáról, a következő felirattal: „A hőmérséklet emelkedik, és csak azt akarom mondani, hordj bármit, ami széppé tesz. Minden test fürdőruha test.”

@colleen_heidemann Be aware and be as active as you are possibly able….DON’T GIVE IN TO LETHARGY—a very real enemy of the body and mind❣️❣️❣️ . #keepmoving #workoutover70 #gymsession #sportsession ♬ original sound - Rachel Jade | Hula Dancercise

A videóban a szöveg így hangzik: „Ez a fürdőruha nem a koromhoz illő, ezt mondják… Én azt mondom: Azt viseld, amitől jól érzed magad!”

Követői szeretik a tartalmait, az egyik felhasználó ezt írja: „Királynő… Valahányszor itt látlak, szóhoz sem jutok. Remélem, egy napon lesz bennem ennyi önbizalom és önszeretet.”

„Imádom ezt a fajta pozitivitást” – mondja egy másik.

Egy újabb videóban Colleen arra bátorítja az embereket, hogy folytassák az edzést, ahogy öregszenek. Úgy tűnik, nem törődik a rosszmájú megjegyzésekkel.

A modellkedésnek tényleg nincs korhatára: ez a hölgy 99 évesen lett modell, és egy kozmetikai márka arca.

idős nő illusztráció

Idős nő is lehet modell (Fotó: Getty Images)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top