nlc.hu
Trend

Így változott Beyoncé stílusa 20 év alatt

Beyoncé legszebb és legkatasztrofálisabb ruhái az elmúlt 20 évből

Beyoncé megjelenése egyszerűen ikonikus. De ez nem mindig volt így! Nézd meg, milyen óriásit változott a popkirálynő stílusa az elmúlt két évtizedben.

Beyoncét úgy ismerjük, mint egy trendteremtő ikont, aki mindig önazonos, szexi és felejthetetlen. Azonban néha még egy olyan tökéletes stílusú sztárnak is lehetnek mellényúlásai, mint az örökös piedesztálra emelt énekesnő – pláne az elején, amikor még keresi önmagát, meg persze a helyét Hollywoodban. Ez történt Beyoncéval is: mikor a Destiny’s Childdal berobbant a karrierje a 2000-es évek elején még a trió egysége volt a legfontosabb a megjelenésében. Később, mikor szólóban kezdett érvényesülni, már kísérletezhetett azzal, ki is az a Beyoncé. És mint ahogy az elég hamar kiderült Beyoncé olyasvalaki, aki szereti hangsúlyozni a hibátlan vonalait és büszke magára, ugyanakkor sosem unalmas, mindig meglepő és simán kipróbál új dolgokat is. Nézd meg, hogyan néz ki ez a stílusutazás a galériában!

Beyoncé és a Desitiny's Child
Megnézem
Összes kép (14)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top