nlc.hu
Trend

Shakira legdögösebb ruhái

Shakira olyan bosszúruhát választott, amiről sokáig fognak beszélni

Hol van már az az egyszerű lány, aki a sivatagban ugrabugrált? Shakira stílusevolúciója magáért beszél.

Shakira nevét talán még a 2010-es FIFA világbajnokság hivatalos himnuszának, a Waka Waka (This Time for Africa)-nak kapcsán sem emlegették annyit, mint az elmúlt napokban, hiszen Gerard Piquével való viharos szakítását az egész világnak megénekelte. Az az egyszerű lány, aki mezítláb barangolt végig a sivatagban, most azt mondja, erősebb, mint valaha. 

Shakira, aki már több mint 20 éve a szakmában van, számos arcát megmutatta az évek során. Volt már a szomszéd lány, a dögös rockénekesnő, vagy épp szexi díva is, de volt valami közös ezekben a szerepekben, mégpedig, hogy mindig igyekezett megfűszerezni a megjelenését. 

2003 januárjában, a koncertje utáni afterpartin viselte ezt a fekete darabot, ami fűzős megoldásának köszönhetően a teste egy részét szabadon hagyta. Bár maga a ruha nem ízléstelen, de a két hatalmas kereszttel már határozottan veszít a jelentőségéből, azzal együtt is, hogy egyébként ezt leszámítva meglehetősen csinosan festett benne. 

Shakira 2003-ban

Fotó: Getty Images/Scott Harrison

2010 környékén az ultramini ruhák éppen fénykorukat élték, nem véletlen tehát, hogy Shakirának az MTV Video Music Awards 2009-es díjátadójára egy ilyenre esett a választása. A ruha anélkül szexi, hogy túl sokat mutatna, de a megjelenésére a pontot egyértelműen a combcsizma teszi fel, ami ebben az esetben remek választásnak bizonyult.  

Shakira 2009-ben

Fotó: Getty Images/Gregg DeGuire

A FIFA Aranylabda Gálája 2012. január 9-én, a zürichi vörös szőnyegen. Ez a ruha annyira magáért beszél, hogy nem tudunk mit hozzáfűzni. 

Shakira 2012-ben

Fotó: Getty Images/Scott Heavey

A 2014-es Billboard rendezvényén úgy volt szexi, hogy közben egyáltalán nem volt közönséges, ráadásul a ruhája optikailag még karcsúbbnak mutatta az énekesnőt – na, nem mintha erre bármikor szüksége lett volna. 

Shakira 2014-ben

Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

A két outfitet alig egy hét különbséggel viselte 2017-ben a vörösszőnyegen, az apropó mindkétszer az El Dorado című albumának debütálása volt. Láthatóan mindegy, hogy nadrág vagy ruha, mindkettőben remekül festett. 

Shakira az El Dorado c. albumjának bemutatóin

Fotó: Getty Images/Europa Press Entertainment, Alexander Tamargo

Végül a tavalyi Cannes-i Filmfesztiválos szettjét mutatjuk, amit Jessica Rabbit is megirigyelne. Az énekesnő az Elvis premierjére választotta a Monot márka egy darabját, és ezzel új szintre emelte a kis fekete fogalmát, ami nem mellesleg a bosszúruhák egyetemes történelmébe is beírta magát. 

Shakira 2022-ben a Cannes-i Filmfesztiválon

Fotó: Getty Images/Mike Marsland

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top