nlc.hu
Trend

Viszály az esküvői ruha körül

Önzőnek titulálta a családja a nőt, mert nem adta kölcsön esküvői ruháját sógornőjének

Valószínűleg személyes emlékek fűzték a ruhadarabhoz, amit nem akart megosztani a sógornőjével.

Hatalmas családi viszályt okozott egy fiatal nő, miután nem volt hajlandó kölcsönadni drága menyasszonyi ruháját öccse menyasszonyának.

A 28 éves nő azt mondta, hogy leendő sógornője felhívta, és kérte, hogy viselhesse a menyasszonyi ruháját, mert nem engedheti meg magának a drága ruhát.

A kéréstől egyáltalán nem volt elragadtatva a nő, már csak azért sem, mert leendő sógornője  nem áll közel a szívéhez. Az ara állítólag könyörögni és sírni kezdett, de a szigorú nővér hajthatatlan volt, noha tudta, hogy öccse pénzhiánnyal küzd, hiszen nemrég kezdett csak dolgozni. Szerinte a pár „anyagilag felelőtlen”, és nem fogadták meg spórolási tanácsait.

A nő visszautasítása megosztotta a családtagokat is. Édesanyja és öccse a leendő menyasszony oldalára álltak, és azt mondják, hogy „nem nagy ügy” kölcsönadni a ruháját. Édesapja azonban dühös lett, hogy a fiatal pár még a ruhát is elkéri, és fontolóra vette, hogy megvonja anyagi támogatását a nagy napra.

A nő a Reddithez fordult, hogy felmérje, ki tévedett. Megkérdezte, hogy valóban ő volt-e a „rosszfiú”, amiért nem volt hajlandó kölcsönadni a ruhát, annak ellenére, hogy tudta, hogy leendő sógornője nem engedheti meg magának, hogy sajátot vegyen vagy kölcsönözzön.

A nő nem várt támogatást kapott a felhasználóktól, hiszen többen is elmondták, manapság már igen olcsón lehet trendi esküvői ruhát rendelni a neten.

(via)

Menyasszony és vőlegény az erdőben

(Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top