nlc.hu
Trend

Martha Steward fürdőruhában a címlapon

Minden idők legidősebb fürdőruhás címlaplánya a 81 éves Martha Stewart

Martha Stewart a legidősebb ember, aki valaha a Sports Illustrated borítóján szerepelt.

Minden idők legidősebb fürdőruhás címlaplányát mutatta be a Sports Illustrated című amerikai magazin. A 81 éves üzletasszony, Martha Stewart állt modellt a lap kedvéért – írja a Telex.

„Szeretem ezt a képet. Amikor hallottam, hogy én leszek a Sports Illustrated Swimsuit címlapján, azt gondoltam: »Ez nagyon jó, hogy én leszek a legidősebb ember, aki valaha a Sports Illustrated borítóján szerepelt«. Bár nem nagyon törődöm az életkorral, de úgy gondoltam, hogy ez történelmi jelentőségű” – mondta egy show-műsorban.

Stewartot még januárban fotózták a Dominikai Köztársaságban, összesen kilenc fürdőruhában állt modellt. Korábban is láthattuk már fürdőruhában magánarchív felvételeken, akkor is nehezen volt megmondható, mennyi idős.

Amerikai férfiak és nők milliót tanította meg főzni a műsorai és a könyvei segítségével Martha Stewart, aki még barkácsoláshoz és kertészkedéshez is adott tanácsokat.

Az Egyesült Államok kedvenc háziasszonya már 15 évesen már modellkedett, a Chanel egyik arca volt, majd az egyetemen megismerte későbbi férjét, Andrew Stewartot. 1961-ben házasodtak össze, négy évvel később született meg egyetlen gyermekük, Alexis. 26 év után váltak el. Az üzletasszony ezután viszonyba keveredett Sir Anthony Hopkinsszal, majd megnézte A bárányok hallgatnak című filmet, dr. Hannibal Lecter karaktere azonban sokkolta, és szakított. Máig nem ment férjhez újra, kétszeres nagymama lett, és egy farmon él sok-sok állattal körülvéve. Elképesztő élettörténetéről korábban itt írtunk.

Martha Steward

Martha Stewart (Fotó: DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top