nlc.hu
Trend
Kipróbáltuk az új farmerdivatot, és potyogtak a könnyeink

Kipróbáltuk az új farmerdivatot, és potyogtak a könnyeink

Magas derék, széles szárak, ultrahosszú vagy éppen bokalengető fazonok, zsebek és madzagok: mutatjuk, milyen farmerekre lelsz a fast fashion boltokban.
Te jóban lettél már a bő fazonokkal?

Sok év próbafülkés cikkének rutinjával nem volt kérdés, hogy utánajárok, tényleg lehet-e kapni csípőfarmert beépített bugyipánttal. Na és persze fel is próbálom azokat a fazonokat, amik most igazán divatosak.  Spoiler 1: nem találtam ilyesmit a legendák ellenére. Spoiler 2: jelenleg majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy soha többet nem szeretnék semmiféle nadrágot vásárolni magamnak, sőt a legjobb az lesz, ha inkább utcára sem lépek ki többet. 

Az idei tavasz és nyár nem ismer tréfát: mindenkit kíméletlenül boomerré és maradivá tesz, aki a skinny fazonnál marad, és annál menőbbnek minősülsz, minél bővebb a nadrágod szára. Igen ám, de amennyiben az ember lánya elmúlt 30 éves és elmúlt 60 kiló, már sokkal tragikusabb a látvány annál, mint ahogyan azt a tervezők megálmodták. A sok tapadós, második bőrt imitáló nadrágkorszak után persze lehetnek az új divat igazi felüdülés is, de alig akadtunk olyanra, amely nem rövidíti tragikusan a lábat, arról már nem is beszélve, hogy meglepően és elkeserítően kényelmetlen volt szinte minden egyes darab.

Bershka

Talán minden eddiginél egyértelműbben megmutatkozik, hogy bizony akkor van itt leginkább keresnivalód, ha legfeljebb húszas éveid elején jársz. A szárak ultraszélesek, a fazonok durván naprakészek.

Megnézem
Összes kép (5)

C&A

Az üzlet hű maradt célközönségéhez, valamint a klasszikusabb vonalhoz, ezért szinte dacol a bő farmerek őrületével. Hogy ez jó vagy rossz döntés, azt már a vásárlók fogják úgyis eldönteni.

Megnézem
Összes kép (3)

Stradivarius

Arany középútként jelenik meg a Bershka és C&A között: akad trendibb darab, de csak semmi durvulás. Itt is szert tehetünk még skinny változatra, de van miből válogatnunk, ha követni szeretnénk az aktuális divatot.

Megnézem
Összes kép (4)

Pull and Bear

Bőr szárú farmertől a halásznadrág hosszúságon át egészen a zsebes őrületekig jutunk: árban illeszkedik a korábbi üzletekhez, de mutat néhány újdonságot a megvalósításban.

Megnézem
Összes kép (4)

Zara

Cargo, bokalengető, szűk és bő változat is akad, a zsebek pedig őrületes mennyiségbe bukkannak fel a Zara üzletében. Ugyanaz viszont továbbra is elmondható, mint ami eddig: távoli ismerős sem maradt már a test rugalmasságát követő anyag, úgyhogy viszlát kényelem.

Megnézem
Összes kép (4)

New Yorker

A választék hatalmas, skinny is akad, lubickol viszont az üzlet néhány egyedi megoldásban, például a graffitis mintákban és a bokánál szűkülő fazonban.

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top