Van egy dolog, amit Katalin hercegné Anna hercegnőtől tanult

D. A. | 2024. Augusztus 14.
A brit királyi hercegnő a nemzet egyik kedvence, akárcsak Katalin hercegné és kettejükben van valami közös ezen túl is. Mutatjuk, hogy mi!

Anna hercegnő mindig is a brit királyi család egyik legvisszafogottabb tagja volt, kicsit olyan, mint Francesca a Bridgerton családban. Halkszavú, kedves, botrányoktól mentes: pont úgy, ahogyan azt egy hercegnőről feltételeznénk. Jó, egyszer gyorshajtáson kapták, de az vesse rá az első követ, aki még sosem lépte át a sebességhatárt.

Anna hercegnő ugyan rangba született, de sosem volt hivalkodó, különösen nem, ha megjelenésről van szó. Gyakran visel olyan darabokat, amiket korábban hordott, van olyan kabát például, ami már 33 évvel ezelőtt is a ruhatárát képezte. Katalin hercegné ezt a fajta újrahasznosítást tőle tanulta, Vilmos herceg feleségét is többször láttuk már ugyanabban a ruhában.

És hogy melyek III. Károly király egyetlen lánytestvérének kedvelt darabjai? Mutatjuk!

Anna hercegnő

Ez a szőrmével díszített kabát öt évtizedes múltra tekint vissza. 23 évesen viselte először egy esküvőn, de több sandringhami karácsonyi ünnepségen is láthattuk őt benne. Itt 2008-ban és 2012-ben. (Fotó: Getty Images/Justin Goff, Chris Jackson)

Anna hercegnő

2011-ben lánya, Zara Tindall esküvőjén, majd egy évvel később a Royal Ascot lóversenyén. Csak a fejdísz változott. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo)

Anna hercegnő

Ismerős darab? A Maureen Baker ruha először Diana és Károly esküvőjén volt rajta, 2008-ban pedig ismét egy esküvőn viselte, ekkor unokatestvére, Lady Rose Windsor mondta ki a boldogító igent. (Fotó: Getty Images/Princess Diana Archive, Max Mumby/Indigo)

Anna hercegnő

Ez az egyik kedvencünk tőle: a kosztüm 1988-ban debütált a Royal Ascoton, 1992-ben Lady Helen Windsor esküvőjén viselte ismét. Később 1994-ben szintén a lovas versenyen láthattuk rajta, 1995-ben az európai győzelem napi megemlékezésen, majd 2014-ben újragondolva ismét a Royal Ascoton öltötte magára. (Fotó: Getty Images/Kirstin Sinclair, Adam Butler - PA Images)

Anna hercegnő

A sárga-kék kosztümkabát szintén ruhatára megbecsült darabja. 17 évvel ezelőtt egy húsvétvasárnapi istentiszteleten viselte, 2009-ben a Royal Ascoton és egy esküvőn jelent meg benne, 2023-ban pedig új-zélandi látogatásához választotta. (Fotó: Getty Images/Julian Parker, Mark Tantrum)

Anna hercegnő

Ha ez a kabát mesélni tudna: hat királyi eljegyzés, több hivatalos megjelenés, istentisztelet, karácsonyi ünnepség – a lila darabot rengetegszer viselte 1982 óta. (Fotó: Getty Images/David Levenson, Andrew Parsons - PA Images)

via

Exit mobile version