Trend

5 kényelmes és szexi szandál

Ha már vesszük a fáradtságot, és gondosan pedikűrözünk egész nyáron, igazán kár lenne keletnémet hittérítő szandikkal izgatni vizuálisan embertársainkat. Mutatjuk, hogy mi az átmenet gyógyszandi és tűsarkú között.

Hogy kinek mi a kényelmes, az teljesen egyedi, nagynéném például esküszik a 10 centis sarkakra, én pedig a teljesen lapos talpra. Most olyan fazonok jönnek, amelyek az elmúlt 2 szezonban kipróbáltunk, és beváltak.

Piros bokapántos (Deichmann)

Forrás: Deichmann

Forrás: Deichmann

A 4 centis sarok egész nap kényelmes lesz, a sarok kialakítása pedig pont annyira tartja a bokát, hogy 20 perc után sem fogjuk az Eötvös cirkuszban érezni magunkat.

Telitalpú (Refresh)

Forrás: Refresh

Forrás: Refresh

Okés, ez elsőre nem tűnik szexinek, de a telitalp nyújtja a lábat és vékonyítja a bokát. Így azért már mindjárt más ugye? A merev talpat először meg kell szokni, de ha ezen sikerült túljutni, akkor a barátság örökké fog tartani.

Natúr álom (Steve Madden)

Forrás: Steve Madden

Forrás: Steve Madden

Ez a szandál lett a szerkesztőség abszolút kedvence, egész napon át hordható kényelmes fazon, ez leginkább a sarkának köszönhető. A kocka évekig tiltólistás volt, de szerencsére újra visszatért a divattörténelem legkényelmesebb saroktípusa. Bokapántjától pedig nem kell félni, nem vastagít. A színe miatt érdemes erősebb körömlakkban gondolkodni.

Királykék pántok (Tamaris)

Forrás: Tamaris

Forrás: Tamaris

Ismét egy szandál a nagybetűs tökéletes sarokkal. A színe kimondottan szexi, főleg lebarnult lábon. Arra viszont érdemes figyelni, hogy pufi lábfejen nem fog jól mutatni a keresztpánt.

Arany gyógycipő (Deichmann)

Forrás: Deichmann

Forrás: Deichmann

Erre a szandálra esküszik a sztárok rovat szerkesztője, és mivel mindennap magassarkúban van, így elfogadjuk. Az elmondása alapján a sarok kidolgozása miatt stabil a boka, a pántok pedig segítik a kényelmes járást. Szerintünk igazi, feltűnő, esküvőre való darab.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top