Trend

Csináld magad a trendet! – 5 kreatív táskaötlet

Ha nem találod álmaid táskáját az üzletekben, akkor csináld meg magadnak!  Íme néhány frappáns és egyszerű ötlet, amit te is könnyedén megvalósíthatsz otthon.

Különösebb magyarázatot sem igényelnek azok az táskaötletek, amiket az alábbiakban mutatunk meg – egyszerű, magától értetődő és látványos megoldások ezek, amik alapján bárki könnyedén készítheti magának a saját kreatív, házi gyártmányú, egyedi táskáját. 

1. Gomb hátán gomb 

Végy egy régi, megunt vagy csak megkopott táskát, aztán túrd fel a varródobozt és a ház minden fiókját, hogy begyűjtsd a gazdátlan gombokat. Varrd fel őket szép rendben egymás mellé, és máris kész a gyönyörű, egyedi táska!

 

Csináld magad a trendet! – öt kreatív táskaöltet

2. Régi cipzárakból új táska 

A régi, használaton kívüli cipzárakat is lehet hasznosítani: az alábbi minta szerint kifejezetten izgalmas és jópofa táska készíthető belőlük. Az elkészítése nem igényel különösebb szakértelmet, és túl sok időbe sem telik, a végeredmény pedig magáért beszél!

 

Csináld magad a trendet! – öt kreatív táskaöltet
 

3. Átlátszó táska 

Kifejezetten trendi és a maga módján pikáns ötlet az átlátszó táska. A márkás gyártók hasonló darabjait kifejezetten drágán kínálják az üzletek, de minimális befektetéssel és időráfordítással otthon is megcsinálhatod magadnak az alábbi videó útmutatásait követve: 

 

 

4. Rusztikus vászontáska 

Végy egy régi vászonzsákot nagyanyádék padlásáról, csórd el nagyapád használaton kívüli nadrágszíját, fogj tűt és ceruzát, és egy órán belül kész a saját gyártmányú táska. Ilyen dizájn garantáltan nem jön veled szembe majd az utcán!

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

5. Kézi bőrtáska rojtokkal 

Kifejezetten vidám hangulatú ez a rojtos kézitáska, és amilyen kedves darab, olyan könnyű elkészíteni is. Otthoni maradék anyagból is kiszabhatod, de ha vásárolni kell hozzá bőrt, az sem terheli majd meg nagyon a pénztárcád, hiszen nincs szükség hozzá nagy sok anyagra.

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több táska az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top