Trend

A THOMAS SABO bemutatja: a Charm Club új családtagját, a Charming Collection-t (x)

A kollekció amely megállíthatatlan – A THOMAS SABO Charm Club 2006 óta mutatja be és meséli el a márka változatos stílusát és életszeretetét – ez a történetet most végre folytatódik és az aktuális ékszer trendeket meghatározó formában mutatkozik be. A Charming Collection-nal indul a márka 2020-as őszi/téli szezonja, s kollekcióban olyan darabok kaptak főszerepet, melyekkel stílusos és játékos módon tudjuk megmutatni hű egyéniségünket

A THOMAS SABO bemutatja: a Charm Club új családtagját, a Charming Collection-t (x)

“A THOMAS SABO Charm Club olyan termékcsalád, amely folyamatosan fejlődik: Nemcsak az aktuális ékszer trendeket tartjuk szem előtt, hanem ügyfeleink kívánságaira is nagy hangsúlyt fektetünk. Izgatottan várom, hogy tovább vihessem ezt a történetet és bemutathassam a Charming Collection életérzést!” – mondta Thomas Sabo, a cég alapítója.

Valóban, A Charming Collection a Charm Club világának népszerű darabjait egyesíti a Sterling Silver alapszimbólumaival, bestseller termékeivel és a jelenlegi ‚mix and match‘ trendet felhasználva válik a szezon egyik kihagyhatatlan kollekciójává. A tervezés és az ékszerek megmunkálásában végig nyomonkövethető az a filigrán, gyengéd és vidám inspiráció, mely átitatja a kollekciót és annak mondanivalóját. S ahogy azt már megszokhattuk, a csomaglás szintén külön figyelmet kapott – kerek, fekete-fehér csíkokkal ellátott díszdobozba kerülnek az apró csodák, melyeknek a formatervezése szintén a Charm Club családra utalnak.

A Charming Collection nyakláncok, karkötők, karperecek, gyűrűk és fülékszerek számtalan kombinációját tartalmazza. Az idei szezon egyik kiemelkedő trendjének megfelelően egy szabály létezik: a több most jobb, ennek megfelelően végtelen lehetőséget kínál például a fül ékszerezésére: a mini fülkarikákat, cuff-okat, fülgyűrűket párosával vagy akár egyesével is válogathatjuk, ezzel még több lehetőséget kínálva és lehetőséget biztosítva az egyedi stílusod kialakításához. A közel 300 új termék árképzésére is nagy figyelmet fordított a márka, nagyon sok terméket már 7000 – 15000 Ft között beszerezhetők. A kollekció része természetesen az elmaradhatatlan és kultikus Charm választék, mely most már közel 500 darabból áll.

A THOMAS SABO bemutatja: a Charm Club új családtagját, a Charming Collection-t (x)
A kampány vizuális identitását az illusztrációk, valamint a változatos grafikai és videótartalmak közvetítik, amelyeket az elkövetkező hónapokban számtalan felületen követhettek majd nyomon.

2020 augusztusától világszerte elérhetővé válnak a THOMAS SABO Charm Club újdonságai és a 2020-as őszi/téli kollekció a THOMAS SABO üzleteiben, Budapesten a Kristóf téri flagship üzletben, illetve a webshopon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top