Trend

Ajándék Triumph strandtörölköző!

Lepd meg magad egy dögös bikinivel a Triumph kínálatából, és a Tiéd lehet egy trendi, puha, elegáns strandtörölköző!

A Triumph 2014-es fürdőruha-kollekcióját dél-olaszországi híres üdülőhelyek inspirálták, kampánymodelljüket pedig a varázslatos hangulatú Capri szigete.  Ez a trendi, egyedülálló széria stílusos, retro virágmintákkal díszített, több népszerű fazonban elérhető az idei kollekcióban.
Idén sem hiányozhat a népszerű “Mix-to-match”, azaz variálható széria a kínálatból.  Kombináld kedved, alkatod és hangulatod szerint színben, méretben és fazonban az egyes modelleket, hogy a legjobb formádat mutathasd a vízparton.  A nagyobb méretekkel rendelkező lányoknak sem kell szomorkodniuk. Ahogy a Triumphtól már megszokhattuk, idén is gondoltak rájuk. Több, nagy kosárméretig kapható fürdőruha modell is bekerült a kínálatba, de ajánlanak szexi egyrészes és tankini modelleket is, akár F kosárig.

Nézd meg a kollekciót és válaszd ki a kedvencedet!

Megnézem
Összes kép (1)

Ráadásul 2014. május 15-től minden 15 000 Ft értékű fürdőruha-vásárlás mellé ajándékba kapsz  egy trendi, puha, elegáns Triumph strandtörölközőt a Triumph üzletekben!

Ajándék Triumph strandtörölköző!

Részletek és üzletlista: http://www.triumph.com/hu/hu/210.html

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top