Trend
Szponzorált tartalom

Divattippek, amiknek a napsütés és forróság sem áll útjába

Mindegy, hogy a belváros közepén ér utol a nyárias idő, vagy vízparti pihenésre készülünk, nem kell kompromisszumot kötnünk. Csinos és kényelmes is lehet egyszerre a megjelenésünk, csak figyeljünk néhány apróságra.

Belvárosi sikk

A lenge ingruhák tökéletes öltözéknek számítanak, ha meleg időben is szeretnénk elegánsak lenni, de nem vágyunk a kiskosztümök decens hangulatára. Középmagas sarkú szandállal egyszerre lesz kényelmes és divatos, nem beszélve a jól megválasztott kiegészítőkről.

Ha ódzkodunk a szoláriumtól – és ezt tökéletesen megértjük –, mégis szeretnénk egy kis instant barnaságot, egy jó minőségű önbarnító krémmel könnyen, gyorsan elérhetjük a természetes színt. Ne feledkezzünk azonban meg arról, hogy arcbőrünkre célzottan válasszunk önbarnító terméket: egyrészt az összetétele, másrészt az intenzitása miatt sem mindegy, mit kenünk arcunkra. Nyárias színünket tovább fokozhatjuk, ha testápolóból fényvisszaverő aranyszemcséket tartalmazót választunk, azok ugyanis tovább növelik bőrünk ragyogását. 

A megfelelő fényvédelemről a belváros közepén sem szabad megfeledkezni, ehhez legalább SPF 30-as erejű, direkt arcra szánt fényvédőt használjunk, amely véd az UVA- és UVB-sugárzás ellen is. Ha így választunk, óriásit teszünk annak érdekében, hogy bőrünk ne kezdjen el idő előtt ráncosodni, és ne jelenjenek meg rajta kellemetlen barna foltok sem.

1. Kovácsolt kerek gyűrű – EVE by Eva Remenyi / 2. Baume Confort Reflect D’Or N°422 Különleges testápoló balzsam fényvisszaverő aranyszemcsékkel – Maria Galland / 3. Zöld ingruha – Scotch & Soda / 4.  Cell’Defense Voile Anti-pollution Quotidien N°97 Fátyol fluid SPF30 – Maria Galland / 5. Teknőcmintás napszemüveg – Coach / 6. Fonott kézitáska – Coccinelle / 7. Fehér szandál – Zara / 8. Sun’Kiss Créme Hydratante Effet Bonne Mine N°96A Önbarnítót tartalmazó hidratálókrém – Maria Galland

Stílusos kikapcsolódás

Bár a nyaralások és miniszabik a pihenésről, kikapcsolódásról szólnak, nem kell, hogy mackónadrágos tunyulásba forduljanak át. Mindenféle feszengés nélkül is lehetünk nőiesek, egy lenge midiszoknya és egy ujjatlan felső mindig jó párosítás, amikhez lapos talpú szandált is húzhatunk a kényelem jegyében. 

A bőrápolásról a nyaralás idején se feledkezzünk meg, sőt! Az intenzív napozás miatt bőrünk extrán igényli a törődést, ezért érdemes beszerezni bőrtípusunknak megfelelő úti szettet, amelyek kis helyen elférnek, mégis tartalmaznak mindent, amire arcbőrünknek szüksége van.

Ha sokat tartózkodunk a tűző napon, ne csak testünket kenjük be magas faktorszámú naptejjel, de arcunkra is válasszunk a megszokottnál erősebb fényvédőt. A nyári napokra egy SPF50-es készítmény egyáltalán nem túlzás még akkor sem, ha csak a közeli parkban élvezzük a jó időt. 

1. Trousses de voyage Limitált kiadású hidratáló utazószett – Maria Galland / 2. Narancssárga ujjatlan felső – Mango / 3. Barackszínű kézitáska – Ducsai Leather Goods / 4. Cell’Defense Voile Anti-pollution Quotidien N°97 Fátyol fluid SPF50 – Maria Galland / 5. Lapos talpú szandál – Gino Rossi / 6. Virágmintás karperec – Frey Wille / 7. Mintás midiszoknya – Mango / 8. Trousses de voyage Limitált kiadású Lift’Expert anti-aging utazószett – Maria Galland

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top