Trend

Egyedi ruhatárat olcsóbban, online!

Minden reggel ugyanazzal a kérdéssel kezdődik: Mit vegyek ma fel? Egy gondosan összeválogatott szett képes nap mint nap megújítani viselőjét: önbizalmat ad, amit mások is észrevesznek!

Nem kell hozzá feltétlenül divatimádónak lenni, hogy egy praktikusan összeválogatott gardróbbal rendelkezzünk, amit időről időre egy-egy új darabbal frissíthetünk. Ha nincs időnk vagy energiánk végiglátogatni valamelyik pláza teljes üzletsorát, akkor az online vásárlást nekünk találták ki.

Egyedi ruhatárat olcsóbban, online!

fashiondays.hu, Kelet- és Közép-Európa egyik legnagyobb, mára már több mint 6 millió tagot számláló webshopjainak magyar tagja, ahol naponta akár ezer új termék közül választhatjuk ki a stílusunknak megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket. 100%-ban eredeti márkákat kínálnak akár 70% kedvezménnyel, köztük mindannyiunk számára ismert divatházak kollekcióit, de előfordulnak kevésbé ismert, fiatal designerek által tervezett kreációk is, lefedve szinte a teljes stíluspalettát.

Egyedi ruhatárat olcsóbban, online!

Megtalálhatóak itt például a Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Just Cavalli kollekciói mellett olyan prémium kategóriás márkák, mint a Lacoste, Tommy Hilfiger, de találkozhatunk akár Európa-szerte ismert, de itthon nem kapható designerdarabokkal is, amiket nehéz lenne máshonnan beszerezni.

Emellett az oldal remek inspirációt, divattippeket is kínál nemcsak a webshopban, hanem a blogon is magyar, illetve angol nyelven. 

Ha éppen nem vagyunk számítógépközelben, akkor iPhone-ról vagy iPadről is böngészhetjük az akciókat akár munkába menet, vagy otthon a reggeli kávénkat kortyolgatva.

 

Egyedi ruhatárat olcsóbban, online!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top