Trend

Nem csak a 20 éveseké a nyár – így is öltözhetsz 40 felett egy fesztiválon

Tedd fel a kérdést magadnak: ugyan miért kérdés az egyáltalán, hogyan öltözz 40 felett egy nyári fesztiválon? Még mindig meg van az alakod, a vonzerőd veszélyesebb, mint valaha, és tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy mi áll jól neked – felejtsd hát el a korodat és az előítéleteket, és öltözz éppen olyan gátlástalanul és merészen, mint 20 évesen!

 

40 évesen nem az a kérdés, hogy mit illik felvenni és mit nem – ezt a felfogást már régen túlhaladta a mi korunk –, hanem az, hogy mennyire vagy merész és ötletes abban, ahogy megmutatod az értékeid, és hogyan osztod meg a világgal gazdag tapasztalataidnak azokat a kincseit, amiket magadról és az életről eddig összegyűjtöttél. Egy negyvenes nő szépsége még mindig sugárzó, bölcsessége és tapasztaltsága vonzó, és jól teszed, ha ezekre az értékeidre büszke vagy: alapozz hát ezekre, amikor kiválasztod a szívdöglesztő szerelésed a nagy nyári fesztiválokra! Ott a helyed, és ha már elmész, mutasd meg mindenkinek, milyen egy igazi nő, aki már “csukott szemmel is átlát a szitán”, eleganciával és könnyedén kezeli önmagát és a világot, és felhőtlenül jól érzi magát a bőrében!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több divat és fesztivál az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top