Trend
Szponzorált tartalom

Így válassz fürdőruhát sportoláshoz!

Három népszerű, tipikusan nyári sporthoz mutatunk szuper fürdőruhákat.

A strandröplabda, a kajak és az SUP a nyár legtrendibb sportjai. A minőségi sporteszközökön kívül azonban elengedhetetlen hozzájuk a megfelelő fürdőruha is. Segítünk választani.

Strandröplabdához

fürdőruhák strandröplabdához

DECATHLON/OLAIAN

Ha inkább a szárazföldi nyári sportokat részesíted előnyben, a strandröplabda neked való sportág. A profi női strandröplabdázók rendszerint sportmelltartó fazonú felsőben és fürdőruha alsóban lépnek pályára, egy ilyen szett pedig akkor is kifogástalan, ha akár csak alkalmanként, hobbiból űzöd ezt a sportot. A mély dekoltázzsal és nagy hátkivágással rendelkező felsők alig takarnak többet, mint egy bikinifelső – ami a barnulás szempontjából nem utolsó szempont –, ugyanakkor a mell alatti, széles gumipántok stabil tartást adnak. A brazil modellek ihlette, oldalt ráncolt alsók hibátlanul passzolnak a sportos felsőkhöz, kiemelik a fenék formáját és optikailag hosszabbnak mutatják a lábakat. 

Kajakhoz

fürdőruhák kajakhoz

DECATHLON/OLAIAN

A nagy melegben kajakozáshoz is bőven elég a fürdőruha, persze lehetőség szerint olyan, melyet sportoláshoz terveztek. Felsőrészből itt is célszerű sportmelltartó szabásút választani, mely lehet dekoltáltabb, alul gumírozott, de akár a melleket jobban elfedő darab is. Alulra jöhet egy hagyományos fazonú, vagy akár kivágottabb alsó. Ha kevesebbet mutatnál meg a testedből, válassz egyberészes fürdőruhát: a fenti képen látható modell szabásánál fogva abszolút nőies darab, ugyanakkor a hátpántja két helyen (magasságban és körméretben) is állítható, így tökéletesen illeszkedik az alkatodhoz és az evezésben sem fog zavarni.

SUP-hez

fürdőruhák SUP-hez

DECATHLON/OLAIAN

Az SUP, vagyis az állva evezés, valamint az SUP jóga az elmúlt egy-két évben vált igazán felkapottá. Ha még nem próbáltad, idén nyáron mindenképp keríts rá sort! Ehhez a sporthoz a legkényelmesebb választás egy sportbikini. Ezek a modellek ránézésre ugyanolyan csinosak, mint az elsősorban csak napozáshoz, lubickoláshoz tervezett modellek, ugyanakkor a tartásuk sokkal erősebb, különböző alkatú szörfösökön tesztelték őket az OLAIAN márka központjában, illetve tengeren is. A melltartó fazonja lehet klasszikus háromszög, de csík szabású, vagy merevítővel ellátott, push up hatású is. Mindhárom modell szivacsbetétes, melyeket azonban ki is vehetsz belőlük, ha szeretnél. Ha a fenekedet inkább takarnád, válassz a hagyományos fazonú, közepes combkivágású alsót, ha viszont többet mutatnál meg magadból, a megkötős változat lesz számodra az ideális. Attól nem kell tartanod, hogy sportolás közben elcsúszkál majd, hiszen előbbi esetében a gumírozott szegély, míg utóbbinál a zsinórok biztosítják a tartást.

A cikket a Decathlon támogatta.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top