Trend

Krokodilmintával és lakkal köszönti az őszt a Kazar (x)

Az átmeneti időszakra készült cipőkre és táskákra a letisztult vonalvezetés mellett a figyelemfelkeltő szín- és mintaválasztás, a különböző kiképzésű bőrök izgalmas kombinálása és a markáns díszítés jellemző. Az új kollekció darabjait már a márka megújult logója és monogramja díszíti.


A női kollekció uralkodó színe az örök érvényű fekete, amely a megszokott matt bőr mellett lakkozott kidolgozással is elérhető. Az évszak színei, a rozsdabarna és a füstszürke árnyalatai nemcsak díszítésként, hanem uralkodó színként is megjelennek mind az elegáns, mind a hétköznapokra szánt fazonokon, a világosabb színek kedvelői pedig púderkék és a bézs árnyalatok közül választhatnak.


A kollekció darabjain nagy hangsúlyt kaptak a különböző minták, többek között a krokodil- és az időtlen kockás design, valamint a hangsúlyos fémdíszítések.


A kollekció már elérhető a Kazar márka üzletekben (Allee, Arena Plaza, Váci u. 28, WestEnd City Center) valamint a kazar.com webáruházban is.

A vállalatról további információ a https://www.kazar.com/ weboldalon áll rendelkezésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top