Trend

Mitől dobban meg a szíved? (x)

Az önkifejezés, az önazonosság végtelenül fontos minden nő számára. Nem elég csak megtalálni a saját stílusunkat, azt is meg kell tanulni, hogy ezt meg is tudjuk mutatni.


Neked mitől dobban meg a szíved?

A természet szépségétől, a cuki kis állatoktól? Egy igazi királylány él benned, vagy egy valódi hősnő? Milyen vagy?

A Pandora őszi kollekciójának segítségével megmutathatod a világnak, hogy te milyen vagy!

Játékos? Álmodozó? Határozott? Különleges?

Kezedben a kulcs, hogy megcsillogtasd stílusodat modern és játékos módon. Az új, kör alakú medál, mely a Pandora Moments karkötőt idézi fel, azért készült, hogy az idén ősszel megmutasd, neked mitől dobban meg a szíved.

A sokoldalú új dizájn, a hagyományos charmhordozók variálhatósága most egy körkörös medál formájában lehet a tiéd, melyet az egyéniségedet tükröző módon ékesíthetsz fel. A kinyitásához mindössze a logózott, szív alakú gombot kell megnyomni a medál hátulján, és máris feldíszítheted charmokkal, függőkkel és további medálokkal, hogy kifejezhesd magad.


Csak a képzeleted szabhat határt!

A Pandora Moments O medál 3 méretben kapható, hogy 3, 5 vagy 7 charm segítségével csillogtathasd meg az egyéniséged. Az O szimbólum egy kör forma, amely az ékszer egyesítő erejét és a benne rejlő végtelen önkifejezési lehetőségeket testesíti meg. Nemcsak méretet, de színt is választhatsz: Pandora ikonikus sterling ezüst, Pandora Shine és Pandora Rose is rendelkezésedre áll, így a lehetőségek végtelen tárházának segítségével a minimalista kiegészítőtől a kreatív látványosságokig bármit varázsolhatsz belőlük magadnak.

Az extra díszekkel kedvedre variálhatod saját stílusodat ékszered viselése közben. A megjelenése hamisítatlanul Pandora, míg az általa sugárzott érzés a szabadságot és a stílussal való sokoldalú játék lehetőségét közvetíti – minden egyes összeállításban.


Ebben a szezonban hagyd, hogy a képzeleted elrepítsen egy olyan varázslatos világába, ahol minden azt tükrözi, amit szeretsz, emlékeidet és történeteidet mesélik el.

Válassz a saját történetedhez illő ékszereket, mutasd meg a világnak, te mit szeretsz!

A Pandora O medál kollekcióval megmutathatod, hogyan lehet viselni és gyűjteni a charmokat. Kombináld a már meglévőeket, keresd az újakat és alkoss teljesen új, egyedi összeállításokat.

 „A Pandora Moments O medál új ékszerbe zárja a Pandora esszenciáját. Személyes stílusodat most egy merész, új módon fejezheted ki.” –  mondták A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói.

#WhatDoYouLove

www.pandora.net

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top