Trend

Ördög Nóra bőrápolási tippje, az egész család számára

A MIXA, az érzékeny bőr szakértője, 1924-ben jelent meg Franciaországban gyógyszertári bőrápoló márkaként. Eleinte a kisbabák érzékeny bőrének szakértőjeként ismerték, majd fokozatosan kiszélesedett a termékkínálatát az érzékeny bőr ápolásának valamennyi területére: a száraz, érzékeny, kipirosodásra hajlamos arc, illetve test ápolására.

A MIXA ápoló termékeit kiváló szakértők segítségével dolgozták ki, hogy még a legszigorúbb, érzékeny bőrre való összetételi előírásoknak is megfeleljenek.

Megfelelő választás a kisbabák érzékeny bőrének ápolására – Mixa Baby termékcsalád

A MIXA Baby termékek kíméletes, de hatékony összetételét szakértőkkel együttműködve fejlesztették ki és a legismertebb francia bőrgyógyászok tesztelték. A MIXA Baby termékek kíméletesen tisztítják, hidratálják és ápolják nem csupán a kisbabák, hanem az egész család érzékeny bőrét.


Ördög Nórát kérdeztük, mit gondol a termékeinkről és a bőrápolásról:

Mit tartasz a legfontosabbnak  gyerekek bőrápolásánál?

Talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy amióta anyává váltam, az lett életem legfontosabb küldetése, hogy a gyermekeimet óvjam minden szinten. A lelküket, a kis lényüket, a testüket, a bőrüket, minden eszközzel, amivel csak lehet, ezért használok rájuk kizárólag érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket.

Melyik az az arcápolási rutin, amit egyetlen nap sem hagynál ki?

Bármennyire is rohanós a reggel, vagy ha este már legszívesebben csak bedőlnék az ágyba, a micellás vizes arclemosást semmiképp nem hagyom ki. Egy percembe sem telik, és tudom, hogy a bőröm meghálálja ezt az apró törődést.

Megnézem
Összes kép (6)

Változtatod az arc- és testápoló termékeidet az évszakoknak megfelelően?

Természetesen! Fontosnak tartom, hogy a bőröm aktuális igényeinek megfelelő termékeket használjak. Nyáron kis könnyed arcápolót, krémeket, amik alatt érzem, hogy lélegzik a bőröm. Télen inkább a cold creameket kedvelem, melyek gazdagabbak és jobban táplálnak.

Mi a kedvenc Mixa terméked? 

Ha kizárólag egy Mixa terméket kéne kiválasztanom, akkor a kedvencem a regeneráló tusfürdő. Általánosságban elmondható az összes Mixa termékről, hogy kellemes az illatuk, ezért mind a négyen tudjuk ugyanazt a krémet, testápolót használni, és mivel az összes termék érzékeny bőrre lett kifejlesztve, szülőknek, gyerekeknek egyaránt kíméli a bőrét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top