Trend

Nyári emléked vagyok…

Bárhová is utazunk, bármit is teszünk a nyár folyamán, az azért történik, hogy új impulzusokat, új barátokat, új helyeket ismerjünk meg, és ezeket beépíthessük a legszebb emlékeink közé.

Mindannyian különbözünk. Van, akinek a nyár, a tenger, másnak a hegyek, van olyan, aki túrázni szeret, és van, aki városokat-emberek szeretne megismerni. Van, aki fesztiválra jár, de olyan is, aki piacokra. Van, aki haverokkal bulizik, és van, aki a csendes természetben érzi jól magát. Mást szeretünk, más a fontos.

Egy biztos, hogy ezeket az emlékeket, élményeket megőrizzük, megpróbáljuk megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat.

Elő hát a fényképezőgépekkel!

Utazások, bulik, családi események vagy csak egy egyszerű hétköznapi pillanat, jó, ha kéznél van a fényképezőgéped. Fogalmad sincs, hogy milyet válassz? A Nikon segítségével, most megtalálhatod a habitusodhoz illőt.

Az érzelmeket megörökítő turista
Séta az óvárosban, fotók a házakról, a békésen üldögélő helyi emberek arcáról, az érzelmeikről, az életükről. Rajong a helyi szokásokért, vágyik megismerni a hely szellemét.
Ha ilyen vagy, vidd magaddal a Nikon D3300 vagy a Nikon COOLPIX P7800 géped, és tűéles képekkel varázsolhatod el barátaidat, miközben elmeséled az élményeidet.

Nyári emléked vagyok…A gasztronómia szerelmese
Elvarázsolják a helyi piacok, a finom ízek, a különleges fűszerek. Imádja megkóstolni a specialitásokat, csodálja az elbűvölő kávézókat. Kipróbálja a helyi szokásokat.
Ha ilyen vagy, akkor kézi expozícióra is szükséged lehet, vagy olyan automatikus élességállításra, hogy bármikor megörökíthesd a hely különlegességeit. Egy Nikon COOLPIX S9700 illetve egy Nikon 1 J3, a te társad az élményeidhez.

Nyári emléked vagyok…

A táj és a messzeség csodálója
Elbűvöli a hullámzó tenger, a csodálatos romantikus naplemente. Ellenállhatatlanul vonzzák a csodás hegyek, a hatalmas zöld legelők, a békés természet csodálója.
Ha ilyen vagy, legszívesebben természetfotós lennél, de talán nincs hozzá bátorságod? Próbáld ki a Nikon COOLPIX P530-at, amellyel olyan panoráma felvételeket készíthetsz, amilyenről csak álmodtál, vagy a Nikon D5300-at amelyben a beépített Wi-Fi és GPS funkcióval könnyen megoszthatod másokkal úti felvételeidet.

Nyári emléked vagyok…

Az adrenalin kalandora
Búvárkodás a tenger mélyén vagy éppen a hegycsúcson megörökíteni a legmagasabb pontot? Átérezni a folyó sodrását és aktívan kalandokat hajszolni?
Ha ilyen vagy, csakis kalandtűrő gépet válassz társadul. Szerintünk a Nikon 1 AW1 vagy a Nikon COOLPIX AW120 jó választás.

Nyári emléked vagyok…

A család az első
A legfontosabb, hogy a családdal ossza meg élményeit. Szereti megörökíteni a gyermekei önfeledten boldog pillanatait, a mosolyt az arcukon, lábnyomukat a homokban, vagy éppen a legtutibb hullámlovaglásukat.
Ha ilyen vagy, a Nikon COOLPIX S32 szórakoztató szűrői vagy a Nikon 1 S1 mozgó pillanatképeit megörökítő funkciói varázslatos emlékeket adhatnak számodra.

Nyári emléked vagyok…

Az éjszaka királya
Oda van a zajos, nyüzsgő éjszakákért, a város sejtelmes és vibráló fényeiért. A pezsgő hangulatért, a múzeumok csodáiért, a táncért, az életért.
Ha ilyen vagy, a fényképezőgéped gyenge fényben is jól teljesít, mint a Nikon COOLPIX P340 vagy olyan elforgatható monitora van, mint a Nikon D5300-nak. Próbáld ki őket!

Nyári emléked vagyok…

A fiatalság maga
Mindenkinek tudnia kell , mi történik vele, minden pillanatban. Lételeme az internet, a közösségi oldalak. A fényképezőgép a kapcsolattartás része, a mivel a selfiek és a bulik azonnal a netre kerülnek. A fiatalság bohém életét éli.
Ha ilyen vagy, azonnali kapcsolatra van szükséged, beépített Wi-Fi-re, olyan fényképezőgépre, aki tényleg a haverod. A Nikon COOLPIX S810c és a Nikon COOLPIX S9700 tökéletes választás neked!

Nyári emléked vagyok…

Mi ezt ajánljuk!

Az idei nyárra a Nikon mindenkinek nyújt valami személyre szabottat, azoknak is, akik nem tudják magukat skatulyába helyezni, csak szeretik, a könnyű, kompakt gépeket, az kristálytiszta, éles fotókat, a könnyű kezelhetőséget, és a nagyon jó fényképezőgépek minden előnyét.

Nyári emléked vagyok…A Nikon COOLPIX S3600 és a Nikon COOLPIX S2800 lenyűgöző fényképezőgépek, egyszerűen kezelhetőek, és hihetetlen színválasztékban kaphatóak, mindenkinek a hangulatához!
Nyári emléked vagyok…

A nagyszerű élmények legjobb útitársa vagyok. Nikon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top