Trend
Szponzorált tartalom

Tuti ajándéktippek, amiket a barátnőd értékelni fog

Nyakunkon a karácsony, és ilyenkor nem mindig könnyű kreatívnak lenni, ha az ajándékozásról van szó. Egyedi, stílusos ötletekkel segítünk!

Vannak, akik már novemberben aprólékosan kidolgozott listával rendelkeznek arról, kit mivel lepnek meg karácsonykor, de lássuk be, a többség nem ebbe a táborba tartozik. Pláne gondban lehetünk, ha valami értékesebb ajándékkal, személyesebb meglepetéssel szeretnénk előrukkolni bizalmasunknak. Hogy könnyebb legyen ötletelni, hoztunk pár tuti befutó ajándéktippet.

Ajándékok az egyediség, stílus és a divat jegyében

A praktikus táska-ruha kombináció mindig jolly joker egy ajándékozás alkalmával. Abban az esetben, ha barátnőd sportosan elegáns típus, lepd meg egy divatos karórával vagy pénztárcával, hiszen ezek olyan tárgyak, amik a hétköznapok szerves részeit képezik.

Vérbeli szépségnagykövet? Mindig figyel arra, hogy a bőrtípusának megfelelő krémet használja? Szereti az arcmaszkokat, pakolásokat? Akkor az ajándékcsomagból semmiképp se hagyj ki egy minden bőrtípusra használható, bőrmegújító maszkot, ami finomítja a bőr textúráját, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, csökkenti a bőrhibákat és világosabbá teszi a bőrt, ráadásul felgyorsítja a sejtek megújulását is.

1. Molekulás övtáska, Lilla Sellei Bags / 2. Skincode Essentials Extra gyengéd bőrmegújító maszk – minden bőrtípusra / 3. Királykék ceruzaszoknya, NON+ / 4. Elegáns top, H&M /5. Fekete számlapos óra, Nixon / 6. Elegáns bőr pénztárca, Ducsai Judit

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top