Trend

Virágozz ki a Pandora új Titkos Kert kollekciójával! (x)

Ki ne szeretné szabadidejét a természetben tölteni az első tavaszi napsugarak beköszöntével? Ilyenkor virágba borulnak a mezők, rügyet bontanak a fák és a természet ébredése melegséggel tölt el minket. A zord, hideg téli hónapok után új, pozitív energiákkal töltődünk fel, és ez stílusunk felfrissítésére is inspirálóan hat.

Virágozz ki a Pandora új Titkos Kert kollekciójával! (x)
A Pandora új Titkos Kert kollekcióját az anyatermészet és a százszorszépek sokszínű egyedisége ihlette, hiszen a növények és a természet közelsége valamiféle varázslattal tölt el mindannyiunkat.

A százszorszépek nem csak gyönyörűek, de egyfajta nyers erőt is sugároznak, ahogyan elszórják magvaikat, hogy mindenhol nőjenek, minden viszontagság ellenére. A szabadság és bátorság új kifejeződési formája ez, amely arra sarkall, hogy merjünk azok lenni, akik csak akarunk. A klasszikus virág vadsága és szabadsága azt sugallja, hogy a szépség és az erő kéz a kézben járnak.

A Pandora Rose-ban rózsaszín százszorszépként értelmeztük újra ezt az egyszerű, de kecses virágot. Ez a mindennapos, de kicsit sem átlagos kiegészítő virágmotívumos ékszereink egyik elmaradhatatlan darabja, melyben a százszorszépet egy kifinomult mégis erős formában keltettük életre.

Virágozz ki a Pandora új Titkos Kert kollekciójával! (x)
Minden darabot kézzel festett rózsaszín árnyalatú tűzzománccal díszítettünk és cirkóniával hintettünk meg a tökéletes végeredmény érdekében, mégis mindegyik – akárcsak minden ember – egyedi, hiszen a szépség a sokszínűségben rejlik. A Pandora Titkos Kert virágos kollekciója így teszi többé a százszorszépet pusztán egy gyerekkori emléknél.

A szabálytalan szirmok szimbolizálják az önkifejezés szabadságát, Te csak légy önmagad és engedd, hogy virágozzon a stílusod az ékszereiden keresztül.

Virágozz ki a Pandora új Titkos Kert kollekciójával! (x)
Titkos Kert kollekciónkat úgy alkottuk meg, hogy kombinálhatóak legyenek az egyes ékszerek, így semmi sem szabhat gátat, hogy kifejezd saját stílusod.

Megnézem
Összes kép (15)

A kecses százszorszép ihlette minták és a ragyogó fémek stílusos keveredése ötvözi a természetes és az eklektikus stílusjegyeket, így tökéletes összhangot teremtve. A százszorszép motívumok kombinálásával egyedi csokrot hozhatsz létre ujjaidon, csuklódon vagy akár a füledben.

Virágozz ki a Pandora új Titkos Kert kollekciójával! (x)
Te döntöd el, hogyan fejezed ki egyediséged. Fedezd fel a Pandora Titkos Kert kollekció virágos ékszereit és állítsd össze saját csokrodat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top