TV-sztárok

Így herdálják majd el a nyereményt a Való Világ finalistái!

Hogy ki nyeri a Való Világ 4-et ma este? Csak tippelni tudunk, de arra vonatkozóan számos elméletünk van, hogy ki mihez kezdene a nyereménnyel.
Így herdálják majd el a nyereményt a Való Világ finalistái!

Megvannak az Alekosz show műsorvezetői

Jerzy – Gyagyás Tódi, az együgyű szívszerelmes
Azért van abban valami népmesei, ha a messziről jött, nevelőintézetet is megjárt fiú nyeri meg a versenyt. Végig tisztességesen játszott, volt szerelmes és bátor, nézett bambán és kevésbé bambán, megküzdött a király legnagyobb fiával, Bécivel, evett négy-öt szöcskét, így aztán jogosan feltételezhetjük, hogy a tévénézők szemüket törölgetve neki szavazzák meg a fődíjat. De mihez kezdene vele a kék szemű, kockás hasú, bélgázokkal küzdő fiú?

Így herdálják majd el a nyereményt a Való Világ finalistái!A pénz
Havi 1 000 000 forint pont annyi pénz, amit még simán el lehet verni motorra, motorcsónakra, ruhákra és gyúrópadra. Jerzy azonban elméletünk szerint a pénz egy részéből adakozna, és még ha nem is sokat, a tisztesség úgy kívánja, hogy megtegye. Egy másik részéből megpróbálná visszahódítani Gigit, egy keveset talán félretenne, a többit pedig elköltené. Persze tőzsdézhetne is, de nem hisszük, hogy az infláció, adó, valamint a tb szavaknál akár csak egy betűvel is többet konyítana a pénzügyekhez.

Az autó

Jerzy alkatából és habitusából kifolyólag vonzza a bajt, valószínűleg már a második hónapban ellopnák tőle a parkolási bakiktól itt-ott sérült verdát…

A lakás
Egy biztos, Jerzy nyereménylakásában soha egyetlen makulát nem találnánk. Mindenhol fényes, vízcsepp nélküli felületek, porcicamentes padló fogadná a vendégeket. Egy-két szakácskönyvből és az Alekosz legjobb szónoklatai című alapműből állna Jerzy házi könyvtára, amely közvetlenül a fekvenyomópad és a szoli mellett kapna helyet.

Éva – a göndör láncdohányos
Így herdálják majd el a nyereményt a Való Világ finalistái!Éva túl van 200 liter boron, 4 párbajon és 23 lábon kihordott ideg-összeroppanáson. Szép teljesítmény, így aztán jogosan érdemelné meg a főnyereményt. Ő a reality show műfajának koronázatlan botránykirálynője, földön fetrengős örömhisztije valószínűleg nemsokára kötelező talajtorna-gyakorlat lesz az országos tornászbajnokságon. Családjának adósságai vannak, neki pedig 50 pár cipője; ebben a felállásban pedig érdekes lenne, hogy mihez kezdene a nyereménnyel…

A pénz
A pénz felét simán elkoccintgatná, aztán hirtelen megjönne a jobbik esze és beutaltatná magát egy jó nevű szanatóriumba, lehetőleg valamilyen puccos celebekkel megtöltött luxusbörtönbe, ahol aztán kedvére józanodhat a tűsarkúban és talpig sminkben. Az elvonó után a maradék pénzből tánciskolát nyitna, ahol maga oktatná a híres Éva-féle vonaglást és tekerődzést.

A kocsi
Bár tagadja, sajnos vidám állapotában belement az előtte álló autóba, így a bal lámpát az első hét után senki ne keresse. A kocsiban egyébként négy szemspirál, öt pirosító és számtalan körömlakk található, amelyeket szigorúan vezetés közben használ. A kocsi különös ismertetőjele, hogy a vezetőülés felett egy furcsa, bukósisak alakú pukli található, amelyet Éva azért csináltatott, hogy a haja véletlenül se érjen a tetőhöz.

A lakás
Két hónap után teljes a káosz, bugyik, rúzsok, körömcipők és szaténfelsők hevernek mindenfelé. A kanapé a hetedik dühkitörést sajnos nem élte túl, pont úgy, ahogy a vízágy sem. De a mi Évánkat nem ejtették a fejére, a szanatórium után az első dolga az lesz, hogy jelentkezzen egy lakásátalakítós műsorba, aminek köszönhetően vadonatúj konyhát és gardróbot kap a göndör démon.

Alekosz – a pocakos űrlény
Így herdálják majd el a nyereményt a Való Világ finalistái!Azért valljuk be, a görög félisten túl sokat nem tett le az asztalra, unalmas élete és barna kardigánja még a szomszéd Irma nénit sem villanyozta fel. Okoskodása és kitekert eszmefuttatásai azonban emberek ezreit ejtették rabul, nemre és korra való tekintet nélkül. Vagy idegesíti az embert, vagy szórakoztatja, de semmiképpen nem hagyja hidegen. De vajon a pénzt elcsajozná?

A pénz
Alekosz megfontolt, önmagát bölcsnek gondoló okostojás, így aztán a pénzt is megpróbálná megforgatni. Szerencsére arra már a második hónap után rájönne, hogy nem neki való a tőzsdézés, ezért maradna a nagyi régi trükkje mellett, és egyszerűen bevarrná az adott havi megtakarítást a paplanba. Aztán büszkén őrizgetné a vagyonát, majd az unokáinak is megmutatná, hogy milyen ügyesen kuporgatta össze tetemes vagyonát Alekinnyó papa.

A kocsi
Először is Alek az első havi nyereményből épít egy szép garázst, amit gondosan kidekorál, hogy álmai kocsija nehogy rosszul érezze magát nagy magányában. Havonta egyszer átpolírozná, kitakarítaná az autót, a műszerfalat szigorúan szarvasbőrrel takarítaná, ugyanis mindig minden körülmények között rendnek kell lennie. 10 év múlva is 12 kilométer lenne a kocsiban, és 45 lejárt óvszer, ami azokra a csajokra várt, akik Alekosz álmaiban 220 felé repítették a derék agglegényt.

A lakás
Csakúgy, mint Jerzy esetében, Alekosznál sem találunk egyetlen apró, hanyagságra utaló jelet sem a lakásban. A mama ugyanis hetente jár takarítani, nehogy a fia szégyent valljon a csajok előtt. A nappaliban bárpult csupa értékes piával, amelyeket a vidéki haknikon zsákmányolt, és a karosszék mellett ott heverne a szivarpárásító, amelynek belseje pucér nők fényképével van kibélelve.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top