TV-sztárok

Leleplező videó Alekoszról. Amit eddig nem láttál!

Még a Való Világ előtt forgattak Alekosszal egy kisfilmet a beszavazóshow-ra. Ez azonban soha nem került adásba. A videóban meglepő kijelentést tesz Évára.

Eddig nem látott videó Alekoszról

Leleplező videó Alekoszról. Amit eddig nem láttál!

Évának csak Olivér maradt?

Ez a videó is azt mutatja, hogy Alekosz valóban azzal a szándékkal költözött be a VV-be, hogy csajozhasson, udvarolhasson. Már a beköltözése előtt alaposan szemügyre vette a különböző kategóriában jelentkező lányokat. „Ezek a lányok, akik most jelentkeztek a Való Világba, sem nem középszerűek, sem nem átlagosak, egytől egyig felső kategóriás lányok… Megállapítottam szakmai szemmel, hogy gyönyörű lányok. Ránézésre, aki nekem tetszett, az a törtető lány kategóriában a göndör hajú lány, az Éva… a másik lány pedig egy fekete hajú lány, Anikó. Nem tudod, Évának van barátja?” – kérdezte a riportert Alekosz. Hogy milyen kapcsolatai voltak korábban Alekosznak, és mit akart korábban Évától, az kiderül a videóból.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top