TV-sztárok

Olaszországba mentek a valóságshow-szereplők

Megérkeztek Olaszországba az amerikai valóságshow-szereplők, a Jersey Shore sztárjai. A particicák és az izomagyak mozdulni sem tudtak a rajongóktól.
Olaszországba mentek a valóságshow szereplők

Interjú a Jersey Shore főszereplőivel

Néhány hete még azért csúszott a negyedik évad forgatása, mert az olaszok ellenezték, hogy az amerikai részeges-szolis fiatalok náluk forgassanak. Úgy tűnik, az ellenzők szíve is megenyhült, ahogy a New Jersey-ben élő partiarcok gépe leszállt Olaszországban, ugyanis igazi sztároknak való ünnepléssel fogadták őket. Amikor a vasárnapi forgatáson a négy lány vásárolni indult, négy testőr védte őket és az operatőröket. Nem csoda, ha az olaszok fenntartásokkal fogadták az olasz ősökkel megáldott amerikai fiatalokat, akik korábban így nyilatkoztak az utazásról. „Nem beszélünk olaszul, de mire indulunk, megtanulunk rendelni egy grillcsirkét, nem ehetünk tésztát minden nap, mint ők” – mondta a Ronnie nevű főszereplő a People magazinnak. A vallásos olaszoknak nem ez volt a legnagyobb problémájuk a fiatalokkal, hanem a féktelen részegeskedésük és az, hogy minden éjjel mást visznek az ágyba – legalábbis a megvágott epizódok szerint…

Olaszországba mentek a valóságshow szereplők

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top