TV-sztárok

VV Laci betartotta az ígéretét

Amikor a villában volt, VV Laci többször hangoztatta, hogy a szerepléssel az a célja, hogy minél több gyereken, nagycsaládoson tudjon segíteni. Jótékonykodni akart és egészséges életre nevelni a fiatalokat.

VV Laci betartja ígéretét

 Családot tervez VV Béci

Úgy tűnik, a villa exkommandósa állja a szavát. Míg a többiek több százezres gázsiért sztriptízshow-t adnak vidéki diszkókban, addig VV Laci nagy családi sportnapot tartott szombaton. „Ez még csak a kezdet. Azt szeretném, ha minél több embernek meg tudnánk mutatni, hogy a keleti harcművészetek elsősorban az önfegyelemről és a kitartásról szólnak, és nem az agresszióról. Emellett azt is nagyon fontosnak tartom, hogy ezek családi napok legyenek, tehát szülők a gyerekkel együtt látogassák ezeket a programokat, és így kedvet kapjanak a közös sportoláshoz” – mondta Laci. Elgondolkodtató, hogy Laci villabeli barátnője, VV Anikó hányszor mondta könnyes szemmel a kamerába, hogy csatlakozni szeretne majd kiesése után Laci jótékonykodásához. Nos, Anikó nem vett részt a rendezvényen, de Béci, Gigi, Zsófika, Gombi és Leonidasz igen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top