TV-sztárok

Elrabolták Alekosz menyasszonyát

Lányfuttatók tartották fogva Veronikát, Alekosz egykori menyasszonyát. A fiatal lány a görög hősnek sem beszélt soha megpróbáltatásairól – írja a Bors.

Elrabolták Alekosz nőjét!Különös, már-már filmbe illő dolgok történtek Veronikával, Alekosz elhagyott menyasszonyával. Nem csupán a férfi hagyta el ország-világ előtt, de kiderült, hogy igen hányattatott sorsa volt a fiatal lánynak.

Egyszer lányfuttatók rabolták el…

– A várt férfi autóval érkezett, kiszállt, bemutatkozott. Beültünk a kocsiba, ahová hirtelen beugrott még egy nő. Bezárták az ajtókat, elvették a cuccainkat és pisztolyt fogtak ránk. Hirtelen gázt adott a sofőr, elhajtott velünk, majd pedig felvonszoltak minket egy Teve utcai lakásba. Ott mondták el, hogy a találkozóra a barátnőm ismerősét várták, aki tartozik nekik. Engem bezártak, a barátnőmet meg elvitték, hogy előkerítsék a keresett lányt. A lakásban mások is voltak, prostituáltak. Előkerítették a csajt, majd visszajöttek vele. A végtagjait megcsonkították, prostitúcióra kényszerítették, kitették a fóti útra, borzalmas volt. De nem mi kellettünk nekik, hanem ő. Haragudtak rá, tartozott nekik. Ő tette a feljelentést is, ebből lett a rendőrségi ügy – mondta Veronika.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top