TV-sztárok

Jön a Mentalista és a Castle új évada az RTL Klubon!

Július 19-étől új évaddal indul a Mentalista az RTL Klub képernyőjén. A Golden Globe-díjas amerikai sorozat ezúttal is nem várt izgalmakat tartogat a nézőknek.

Nem kell tovább várniuk a Mentalista című sorozat rajongóinak, hiszen már a nyár közepén új részekkel jelentkezik a népszerű film az RTL Klub képernyőjén. Július 19-étől a harmadik évad epizódjai kerülnek adásba. Kedd esténként így igazi izgalmakat tartogat az RTL Klub, hiszen 20.20-kor a Castle új részei, majd 21.20-kor a Mentalista legfrissebb történetei kerülnek adásba.
A Mentalista a világ egyik legnézettebb krimisorozata, Magyarországon 2009 óta látható. Patrick Jane természetfeletti képességével és cinikus humorával hamar elvarázsolta a hazai nézőket.

Jön a Mentalista és a Castle új évada az RTL Klubon!

A történet szerint Jane korábban megszállottan hajszolta a sikert és a népszerűséget, de miután egy eset kapcsán segítségére volt a rendőrségnek, a sorozatgyilkos Red John kivégezte a családját. Jane ezek után már nem a népszerűséget, hanem Red Johnt kezdte el hajszolni, miközben a CBI nyomozóinak segít bonyolult bűncselekmények végére járni.

A Mentalista meghódította a világot, tavaly a legjobb televíziós sorozatok között, drámai kategóriában Golden Globe-díjat vehettek át a készítők, míg a főszereplő Simon Bakert a legjobb színészek kategóriában jelölték a díjra. Az ausztrál színész egyébként is világsztár lett a mentalista megformálójaként, egy-egy évadért rekordösszegű gázsit kap. Magyarországon is hamar hatalmas rajongótábora lett a Mentalistának: 2010-ben a kereskedelmileg kiemelt 18–49 éves korosztályban és a teljes lakosság körében is az átlagnézettséget tekintve a legnézettebb külföldi sorozat volt.
Fotók találhatóak az RTL KLub/Sajtóklub oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top