TV-sztárok

Titokban csajozott Győzike

Egy délutánra kiszökött a pszichiátriáról Győzike – írta meg a Blikk. Gáspár Győző nem fogta vissza magát, igazi show-műsort rendezett egy jótékonysági gálán...

Titokban csajozott GyőzikeTalán a legjobb gyógymódot találta meg Gáspár Győző a lelki problémájára: szerepelni ment és show-t csinált.

Mindent bedobott ugyanis Győzike, aki állítása szerint csak egy délutánra „szökött” ki a pszichiátriáról egy jótékonysági rendezvényre. Győzit állítólag még mindig gyógyszerekkel kezelik.

– Van táncoslány is? – ez volt az első kérdése, amikor a jótékonysági fellépésére befutott. Kérdése gyorsan meghallgatásra talált, Győzike alig győzte „táncba vinni” a csajokat. Fantasztikus hangulat alakult ki pillanatok alatt, nem is véletlenül, hiszen Győzi spontán erotikusra sikeredett show-t is rendezett a színpadon, amit a közönség vastapssal honorált. 

Győzin látszott, hogy nagyon elemében van, és élvezi a kitüntető figyelmet. Végre megkapta azt, amire oly nagyon vágyott: pár órára újra a régi csillag volt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top