TV-sztárok

Így veszekszik a Korda–Balázs házaspár

A szakemberek szerint egy kiadós veszekedés előbbre viszi a kapcsolatot. Balázs Klári nem tagadja, bizony szokott perlekedni Korda Gyurival, és kifejezetten jót tesz nekik...
Így veszekszik a Korda-Balázs házaspár

Órákon át műtötték Korda Györgyöt

Ésszel veszekszik egymással Korda György és Balázs Klári. Az énekesnő elmondta, hogy mint minden házasságban, náluk is vannak viták, de nem sokáig tart a harag.

„Jólesik néha perlekedni, persze, de nem török tányért és nem borogatok asztalt. Finoman veszekszünk” – mondta el Klárika azon apropóból, hogy egy friss kutatás szerint a hosszú házasság titka nem más, mint a sok-sok veszekedés. 

De hogyan is kell jól vitázni?

– A viták során figyelmesen hallgassuk végig a másikat, és fogadjuk el az érzelmeit kritika nélkül – tanácsolja Tar Eszter személyiségfejlesztő tréner. – Másrészről próbáljuk világosan megfogalmazni saját érzelmeinket és álláspontunkat. Vannak olyan esetek is, amikor érdemes elkerülni a konfliktust, és a helyzet tisztázását későbbre kell halasztani, például ha valamelyik fél éhes, szomjas, ittas, vagy amúgy is feszült más okok miatt. De azt tudomásul kell venni – int a szakértő –, hogy ha valakivel közös életet akarunk, akkor azt gyakorolnunk kell.

Így veszekszik a Korda-Balázs házaspár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top