TV-sztárok

Botrány VV Zsófi szánalmas klipje körül

Amellett, hogy a vájtfülűek körében igen nagy felháborodást keltett VV Zsófi első klipje, még botrány is övezi a kis filmet. Az egykori villalakó a Blikk szerint elfelejtett fizetni érte.

Botrány VV Zsófi cikis zenei karrierje körül

Botrány VV Zsófi cikis zenei karrierje körül

VV Gigi kirúgta VV Zsófit?

Sokan fájdalmas arccal hallgatják VV Zsófi első számát és felhúzott szemöldökkel nézik első klipjét, a Rágógumit. Tény, nem egy Madonna a kislány. Még akkor sem, ha Zsófika aztán bevet mindent, ami szerinte a siker receptje: műcici, csípővonaglás, hosszú, szőke póthaj, vörös száj és abban egy banán.

Hogy ez mire lesz elég? Sokak szerint csupán ahhoz, hogy alaposan  kiröhöghessék magukat, de ne legyünk ennyire gonoszak. Végül is van egy Rebecca Blackje a világnak, aki azzal lett híres, hogy felrakta a YouTube-ra a világ legrosszabb számát, vagyis van milyen rekordot megdöntenie Zsófikánknak.

Ami még azonban a hangjánál is kínosabb, hogy az egykori naiva állítólag nem fizette ki a klip árát. Egykori menedzsere szerint Zsófika ígérgetett, de hiába. 

A viszonylag alacsony költségvetésű videoklip elkészítéséhez a kellő összeg nem állt a fiatal lány rendelkezésére, egykori médiaügyeit intéző menedzsere segítette ki. Kölcsönadott Zsófinak azzal a feltétellel, hogy a klip kizárólag a számla és a tulajdonjogok rendezése után jelenhet meg. Szerdán döbbenten szembesült a ténnyel, hogy mégis  piacra került. 

„Azonnal hívtam Zsófit, hogy hogyan fordulhatott ez elő, ugyanis nem rendezte a számlát: még 280 ezer forinttal tartozik nekünk. Határozottan megkértük, hogy ne adja ki. Azt felelte, hogy majd a bejövő fellépti díjakból fogja törleszteni a kölcsönt, csak az a baj, hogy a fellépéseit is a mi cégünk szervezte, és a jövőben, látva a tényeket, nem áll módunkban ezt folytatni. Sajnos nem készítettünk írásos szerződést, szóban állapodtunk csak meg. A klip tulajdonjoga ráadásul csak részben az övé, így nem is rendelkezhetett volna vele” – panaszkodott K. Máté. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top