TV-sztárok

Kolumbiában pasizott a magyar modell

Új kedvese van Horváth Évának – írta meg a Bors. A szépségkirálynő Kolumbiában szeretett bele új választottjába.

Kolumbiában pasizott a magyar modellHorváth Évának két éve futott zátonyra kapcsolata Csipak Péterrel, a tehetős ingatlanbefektetővel, és azóta keveset lehetett hallani a szépségkirálynőből lett műsorvezető magánéletéről. A modellként is dolgozó Éva sokáig kereste az igazit, az eseményeken rendre egyedül vagy barátnőjével jelent meg. Úgy tűnik azonban, hogy végre rámosolygott a szerencse, hiszen Kolumbiában, a Hotel Éden forgatásán beleszeretett a műsor egyik szerkesztőjébe, Ákosba. A szépség nem beszél a kapcsolatról, bár ezt a környezetében sokan nem értik, mondván, mindenki előtt nyílt titok, hogy ő és a férfi egy pár.

– Horváth Éva már Kolumbiában összemelegedett a műsor egyik szerkesztőjével, Ákossal, kapcsolatuk a legfrissebb információim szerint azóta is tart. Azt nem tudom, hogy a nyilvánosság előtt miért nem vállalják egymást – mondta a Borsnak a Viasat3 egy neve elhallgatását kérő munkatársa.  

A harmincöt esztendős fiatalember mindenesetre számos nő álma lehet. Szőke fürtjei, szívet melengető tekintete mögött igazi művészlélek lakozik. Színészként, énekesként, sőt színházi producerként is bizonyított már, egy ideje pedig a televíziózásban kamatoztatja tapasztalatait, kreativitását. Nem csoda, hogy ismerősük szerint Éva fülig szerelmes belé.  

 

Kolumbiában pasizott a magyar modell

Kedves Ferenc is elázott Bódi Sylvi szülinapján

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top