TV-sztárok

Ez lesz a TV2 titkos fegyvere

Vajon megéri egy talán mindössze pár hónapos házasság több millió forintért? Az ÖsszeEsküvők nyertes párja ugyanis több tíz millióval távozhat a műsor végén, azzal a feltétellel, ha anyakönyvvezető előtt kimondják az igent. Egy esetleges későbbi válás azonban már nem érdekli a csatornát.

Ez lesz a TV2 titkos fegyvereMindössze egy igenre van szükség ahhoz, hogy egy eltökélt pár mindent vigyen a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában.  „Ahhoz, hogy a nyertes pár megkapja a főnyereményt, anyakönyvvezető előtt is ki kell mondaniuk az igent. A pontos nyereményeket egyelőre nem áruljuk el, de annyit mondhatok: több millióról van szó, aminek egy részét készpénzben, a másik részét tárgyakban kapják meg. De csakis a nyertes pár!” – mondta el a műsor producere, Hajdú Péter. Korábban a Napló műsorában felsorolták, hogy miket vihet haza az új valóságshow győztese: kocsi, nyaraló, egy évig lakhatás egy lakóparkban, és több millió forint. A válogatás egyelőre még zajlik, de azt már most is lehet tudni, hogy a versenyzők ádáz küzdelemre számíthatnak, hiszen a játék során a fiúk édesanyja, az anyósjelöltek is szóhoz jutnak majd. Arról már nem is szólva, hogy mindössze pár hét ismeretség után kell majd elhangoznia annak a bizonyos boldogító igennek.  Az örökkön-örökké azonban ebben az esetben nem állja meg a helyét. „Nincs olyan feltétel, hogy nem válhatnak el” – mondja Hajdú. Magyarországon pedig akár két hónap után el lehet válni, és ugyan kinek nem éri meg néhány hónapos házasság ennyi pénz kedvéért?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top