TV-sztárok

Stohl megúszta a börtönt!

A legfrissebb orvosszakértői vélemény szerint nem szenvedett maradandó egészségkárosodást Kaincz Pál, az idős férfi, akivel Stohl András karambolozott.

Stohl megúszta a börtönt!Tegnap megnyugtató hírről értesülhetett Stohl András: az általa okozott közúti baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál nem szenvedett maradandó egészségkárosodást. Pali bácsit hétfőn kirendelt orvos szakértő vizsgálta meg, megröntgenezte a balesetben megsérült lábát, fizikális vizsgálatnak vetette alá, hogy végre teljes képet kapjon a bíróság az idős férfi egészségi állapotáról. Az eredménynek a színész és áldozata is örülhet. Az előbbi azért, mert így nem kerül rács mögé, az utóbbi pedig azért, mert nem fog élete végéig sántítani – legalábbis a baleset miatt biztos nem.

Ügyvédje szerint van miért örülni. Dr. Ruttner György a Borsnak nyilatkozott.

– Csak akkor tudok minderről nyilatkozni, amikor a kezünkbe kapjuk a hivatalos papírokat, így értesüléseiket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom – reagált lapunknak Stohl András ügyvédje, dr. Ruttner György, hozzátéve, természetesen bízik abban, hogy az orvos szakértői vizsgálat is alátámasztja azt, amiről videofelvételek, fényképek és a szomszédok beszámolói is tanúskodnak: Pali bácsi jól van. – Ha az orvos szakértő úgy foglal állást, hogy Kaincz Pálnak nincs maradandó sérülése, akkor nyilván a bíróságon is módosulhat a vád, amely már legfeljebb három évig terjedő szabadságvesztés lehet, és ez lehetségessé tenné ügyfelem esetében akár a felfüggesztett szabadságvesztést is.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top