TV-sztárok

Dundika: nem kell Majka pénze!

Gyerekkori szerelmét találta meg Majkában Dundika. A csinos modell a Borsnak elmondta: nem a pénzéért van együtt a TV2 sztárjával, igaz, első közös lakásuk mindkettejük nevén van. A pár esküvőt és újabb babákat tervez.

Dundika: nem kell Majka pénze!Októberben költöznek be első közös otthonukba Majkáék. A sztár terhes kedvese, Dundika a Borsnak mesélt közös életükről, és arról, hogy mit is szeret a férfiban. Azt mondja, a pénzét biztosan nem.

„Számomra fontos, hogy biztonságban legyek egy férfi mellett, és természetesen nem anyagilag mondom ezt. Ahogy szeret, tisztel, ahogy bánik velem. Az sem zavar, sőt kifejezetten pozitívan értékelem, hogy egykor csapodár hírében állt. Sokkal rosszabb lenne, ha most ébredne rá, miközben már a nagybetűs élet közepén járunk, hogy még nem élte ki magát. Remélem, ezen már túl van. Most már rajtam múlik, mennyire változtatom meg, de megnyugtatom, teljesen nem szeretném. Én ha valakit kiválasztok, az nem véletlen, és ez eddig működött” – mondta Dundika,  aki hozzátette, nincs kiszolgáltatva a kapcsolatban, hiszen első közös lakásuk mindkettejük nevére került. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top