TV-sztárok

Feladja az életét a Való Világért

Hogyan készül egy leendő Való Világ-játékos a valóságshow-ra? Ki fogja fizetni a csekkjeit, kinek adja oda a mobilját, mi lesz a munkájával…? Dadi Eszter praktizáló ügyvédnő, aki 18 ezer ember közül került be a legjobb 70 közé a VV-válogatáson. Nagy valószínűséggel vele már találkozhatunk a beszavazóshow-ban. Habár a dokik kategóriában indul, ő magát inkább csibésznek, taktikusnak és örök optimistának tartja.

Feladja az életét a Való VilágértEgy huszonkilenc éves ügyvédnő, akinek saját praxisa van, biztos ügyfélköre, miért jelentkezik a Való Világba?
Viharra van szükségem! Úgy neveltek, hogy egy diploma, két diploma, nyelvvizsgák. Nem volt időm ábrándozni és azon töprengeni, hogy jó helyen vagyok-e a világban. Most lázadok.

Komoly ügyvédként egy valóságshow-ban szerepelni nem kockázatos? Nem lesz sokkal több negatív hatása?
Azért, mert egy ilyen játékban szerepelek, nem kell kifordulnom önmagamból. Szerintem csak nyerni tudok ezzel, hiszen minden reklám reklám, és a szakmai tudásomban nem kételkedem.

És a főnyeremény?
Természetesen érdekel, persze. Nekem is van egy lakáshitelem, és nagy könnyebbség lenne, ha 18 évvel korábban ki tudnám fizetni. Édesapámat elvesztettem, édesanyámnak van egy súlyos érintettsége, jó lenne tudni, hogy szükség esetén számíthat az anyagi segítségemre is. 

Ismertség, hírnév?
Nem hazudok, az ismertség igenis fontos, de nem sorolom elsődleges céljaim közé. Ugyanakkor legyünk őszinték: úgy bemenni egy ilyen műsorba, hogy nem nyilatkozom, hagyjatok békén, nem lehet. Ezt vállaltuk, ez ezzel jár, és napról napra jobban tetszik ez a szerep is.

Hogyan készíted elő az életedet arra az esetre, ha beszavaznak a villába? Mi lesz az ügyvédi praxisoddal?
Az ügyvédi jogszabályok azt mondják: az ügyvéd nem folytathat olyan tevékenységet, ami összeegyeztethetetlen a munkája társadalmi megítélésével vagy etikátlan. Nem kértem a kamarától állásfoglalást, hogy vissza kell-e adnom a tagságomat. Úgy döntöttem, hogy írok egy beadványt a beszavazóshow előtt, és bizonyos napig kérem a tagságom szüneteltetését.

Mi lesz a folyamatban lévő ügyeiddel?
Két nagyobb céggel dolgozom együtt, ott a kollégáimnak adtam át a munkáimat. Azoknak a magánszemélyeknek az ügyeit, akikkel jelenleg szerződésben állok, egy ügyvédi iroda fogja átvenni, velük szoros szakmai együttműködésben dolgoznom.

Említettél két nagyvállalatot. Besétáltál a vezérigazgatóhoz és kértél engedélyt, hogy szerepelhess a műsorban?
Nem kértem a jóváhagyásukat, de pár nappal ezelőtt két üveg bátorító pezsgő után elmondtam nekik, hogy hová készülök és kik fognak helyettesíteni.

Ha bekerülsz a villába, jó esetben legalább fél évig jövedelem nélkül, elzárva élsz majd. Ki fogja fizetni a lakáshiteledet?
Jelenleg az édesanyámmal élek. A lakásomat kiadtam albérletbe, a bérlő a hitel 70 százalékát fizeti, a fennmaradt 30 százalékot szoktam én utalni. Ezt most nagy valószínűséggel családi támogatásból fogom megoldani, és megkérem édesanyámat, hogy utalja át havonta. De nem ajándékba kérem a segítséget.

Feladja az életét a Való VilágértA mama megkapja a banki kódjaidat?
Mivel minden banki ügyemet online intézem, édesanyám megkapja a felhasználóneveket, jelszavakat a számítógépemhez is… Ez egyfajta bizalom is.

Ki fogja feladni a csekkeket?
Azokat is anyukám fogja átutalni.

Mi lesz a mobiltelefonoddal?
Édesanyámnál lesz, és megadom neki a PIN kódomat, hogy néha kapcsolja be.

Kutya, macska, nyúl, akiről gondoskodni kéne?
Egyik sincs.

Pasi?
Nincs pasim. Talán ez is oka, hogy most be akarok menni a villába. Egy két és fél éves kapcsolatom ért véget februárban, igaz, tavasszal a szakítást követően megkérte a kezem a volt barátom, de én már lezártam ezt a történetet. Ő még nem tudja, hogy benne vagyok az utolsó hetvenben, csak azt tudja, hogy jelentkeztem a VV-be.

Aki a Való Világba bekerül, számíthat rá, hogy hiába akarja az életének bizonyos részeit eltitkolni, nem fogja tudni. Van olyan része a múltadnak, amit kikezdhet a sajtó? Vannak titkaid?
Mindent őszintén elmondtam a VV szerkesztőinek. Kitálaltam mindent, van olyan része az életemnek, amiről nehezebb beszélnem, amiről tudom, hogy írni fogtok, de szeretném, ha valamilyen szinten sikerülne kordában tartani a cikkeket.

Miről van szó?
Még nem szeretném elárulni. De nem pornográfia.

Anyukád tudja?
Azt gondolom, anyukám csak akkor fog tudni nekem segíteni, ha mindennel képben van. A beszavazóshow előtt írok majd neki egy levelet, amiben minden benne lesz, így nem érik meglepetések.

Milyen ügyeket kell még lezárnod a beszavazóshow előtt?
Például már most töröltem magam a közösségi oldalakról.

Feladja az életét a Való VilágértVolt mostanában olyan befektetésed, amit nem tudsz majd kihasználni, ha bekerülsz a VV-be?
Vettem egy féléves wellnessbérletet, amiből három hónapot elvesztek, ha bekerülök, és most fizettem be egy egyéves tagságot egy társkereső irodának.

Milyen függőségeid vannak, ami a bezártság miatt gondot okozhat?
Mindig nyitott ablaknál alszom, télen-nyáron, de a villában nincsen ablak a hálószobában, és fogalmam sincs, hogyan fogom ezt megoldani.

Elmész a beköltözés előtt pszichológushoz tanácsot kérni?
Az egyetem óta gyakorlom az agykontrollt, most is ebben hiszek. De van két pszichológus ismerősöm, akikhez lehet, hogy elmegyek még a beszavazóshow előtt.

Akarsz változtatni valamit a külsődön?
Ha bekerülök a villába, ott igen, például jöhet a rövid haj! A válogatáson többször kérdezték, hogy mennyire fog zavarni, ha a villában plasztikcicák fognak mellettem járkálni. Engem ez nem érdekel, szerintem több hozzám hasonló nő van – akik a kisugárzásuktól igazi nők, nem úgy, mint a plasztikcicák.

Szingli vagy. Mi történik, ha beindul a kémia közted és egy másik villalakó között?
Könyörögnék egy kameramentes óráért. Egy simogatás, egy csók belefér, de a takaró alatt vonaglani, az nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top