TV-sztárok

Hoppá! Újabb ismerős arc a Való Világban

Hétfőn az alfahímek kategóriában Dukai Regina testvére: Dukai Gergő jutott be a villába. Ma újabb celebrokon próbál bejutni a VV-be.

Hoppá! Újabb ismerős arc a Való Világban

 Nem költözött be a villába az első lakó

Pantinchin Edina, egykori playmate húga, Pantinchin Bea akar bekerülni a valóságshow-ba, ő a szenvedélyes nők kategóriában indul. A harmincegy éves Edina – aki információnk szerint az Egyesült Államokban él – mindössze húszéves testvére azt szeretné megmutatni, hogy nem csupán egy híres szépség rokona, hanem önmagában is érdekes személyiség. Nyilván így van, de minek ehhez a Való Világba menni?… Mindenesetre Bea azt ígéri, ha bekerül a villába, fog majd flörtölni meg balhézni, meg hangoskodni, de szexelni azt nem, mert már megtalálta az „igaz szerelmet”. „Szeretem a testvéremet, büszke vagyok rá, de szeretnék kitörni abból, hogy mindenki csak úgy emleget: a playmate húga – panaszkodott Bea a Blikknek. – Tudom, hogy vannak árnyoldalai az ismertségnek, de nem érdekel, inkább a számtalan előnye.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top