TV-sztárok

13 kilót fogyott az RTL sztárja

A Csillag születikből ismert Gomes kénytelen volt leadni kilóit, ugyanis Markó Iván táncművész, koreográfus szerepet kínált neki.

 13 kilót fogyott az RTL sztárja „Ismeretlen számról hívtak. Hezitálva fölvettem, mire kiderült, hogy maga Markó Iván szeretne beszélni velem. Alig akartam hinni a fülemnek, hogy egyáltalán szóba áll velem!” – nyilatkozta a különc táncos a Borsnak.

Az Aranyborjú szerepét osztotta rá a Kossuth-díjas művész a Mózes, avagy a tízparancsolat című balettjében, amelyet október elején mutatnak be a Művészetek Palotájában. A szerep megkövetelte az azonnali életmódváltást, így Gomes egy nálunk alig ismert afrikai diétába kezdett, amelynek köszönhetően 13 kilót fogyott alig három hét alatt. „Most vagyok hetven, de a végcélom a hatvanöt, ami már passzolna a testmagasságomhoz. Szerintem két hét, és el is érem. Igaz, a fél ruhatáram hasznavehetetlenné vált számomra, hiszen máris három nadrágméretet fogytam…” – büszkélkedett Markó új felfedezettje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top