TV-sztárok

Új szerepben az RTL Klub híradósa

Korábban már forgatott riportokat, Kumin Viki első, önálló kisfilmjét kedden adja le az RTL Klub. A Híradó műsorvezetőnője a Szindbád című film forgatásáról, az akkor szövődött szerelmekről és a film trükkjeiről készített riportot a XXI. századnak.

Új szerepben az RTL klub híradósaKumin Viki szerint Szindbád világa olyannyira lenyűgöző, hogy adta magát, meg kell filmesíteni, habár korábban mindenki azt hitte, Krúdy Gyula egy megfilmesíthetetlen történetet vetett papírra. „A Szindbád az egyik legrejtélyesebb és legizgalmasabb magyar film számomra. Akárhányszor látom, mindig találok benne valami újat, amit addig nem hallottam meg. Erre a filmre meg kell érni. Először tinédzserkoromban láttam, semmit sem értettem belőle. Aztán később, amikor már tapasztaltam egy-két dolgot az életben, nagyon is felfogtam, hogy miről szól: az életről és mindarról, ami vele jár” – mondta Kumin Viki, az RTL Klub Híradójának egyik arca.
A XXI. század keddi adásából az is kiderül, milyen trükköket alkalmaztak, hogy minél ínycsiklandóbb látvány legyen a gőzölgő húsleves, és miért nem az olasz filmrendezőé lett a címszerep.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top